Απολεπιστικά

Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση
  •   26
  •   6
  •   2
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του σώματος σας, και να αποκτήσετε φωτεινό και όμορφο δέρμα πείτε "ναι" στην απολέπιση σώματος.

Η ανακύκλωση των κυττάρων είναι μια φυσική διαδικασία, η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα βοηθώντας στην αντικατάσταση με νέα και υγιή.

Τα απολεπιστικά προϊόντα (scrubs) δίνουν στην επιδερμίδα σας μια αίσθηση απαλότητας, χαρίζοντας της ταυτόχρονα μια όμορφη όψη, τα scrubs τονώνουν την κυκλοφορία και προετοιμάζουν την επιδερμίδα να δεχθεί και να αφομοιώσει καλύτερα τα προϊόντα φροντίδας, όπως μια κρέμα ενυδάτωσης, ή ένα ορό κατά της κυτταρίτιδας.

Πολύ δημοφιλή είναι για παράδειγμα, τα αρώματα και τα απολεπιστικά σώματος της Avon και  απολεπιστικά από την πολυτελή γαλλική μάρκα L'Occitane.

Στο notino.gr μπορείτε να βρείτε ενυδατικά απολεπιστικά από κορυφαία  Brands  σε μορφή τζελ, ή κρέμας τα οποία περιέχουν ήπια λειαντικά συστατικά όπως είναι οι σπόροι jojoba, τα κουκούτσια του σταφυλιού, το λάδι ελιάς, ή με οξέα φρούτων(ΑΗΑ)και με α-υδροξυοξύ, που επιταχύνουν την παραγωγή νέων κυττάρων, και κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο απαλό και λαμπερό.

Χρησιμοποιήστε τα μαζί με την σωστή λοσιόν σώματος, βούτυρο, ή ένα λάδι σώματος και το αποτέλεσμα θα είναι απλά τέλειο!