Ξηρά μαλλιά

Έχετε επιλέξει
  • Ξηρά μαλλιά
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Αξιολόγηση
  •   60
  •   8
  •   4
  •   3
  •   2
Κορυφαία σε πώληση

Έχετε χωρίς λάμψη και ξηρά μαλλιά που είναι σκληρά στο άγγιγμα, φριζάρουν και σπάνε? Η υγρασία είναι σημαντική για τον προσδιορισμό της ποιότητας των μαλλιών, καθορίζοντας την ελαστικότητα και την ικανότητα προσαρμογής. Αν η υγρασία λείπει από τα μαλλιά σας, δώστε τους την εντατική ενυδάτωση και αποφύγετε τις επιβλαβείς επιπτώσεις, όπως ο ζεστός αέρας του σεσουάρ, συχνή ηλιοθεραπεία, σολάριουμ ή χημικές επεξεργασίες των μαλλιών. Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προϊόντων για ξηρά μαλλιά στο notino.gr όπου θα βρείτε επίσης και μαλακτικά για ξηρά μαλλιά, σαμπουάν και μάσκες για ξηρά μαλλιά και άλλα προϊόντα για τη σωστή περιποίηση για ξηρά μαλλιά.

Πώς να αντιμετωπίσουμε τα ξηρά μαλλιά? Η φροντίδα για ξηρά μαλλιά περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών προϊόντων για ξηρά μαλλιά που ενυδατώνουν και θρέφουν τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό σαμπουάν για ξηρά μαλλιά που περιέχει κερατίνη και θρεπτικά έλαια και έπειτα το μαλακτικό για ξηρά μαλλιά. Για βαθιά αναγέννηση, επιλέξτε ένα λάδι ή μια μάσκα για ξηρά μαλλιά που θα επιστρέφει ξανά στα ξηρά μαλλιά σας τη λάμψη, την ελαστικότητα και τη δύναμη. Για τελικό στυλιζάρισμα των μαλλιών, χρησιμοποίηστε ένα διαμορφωτικό βάλσαμο, λάκα για ξηρά μαλλιά ή κρέμα για θερμική επεξεργασία των μαλλιών.

Επιλέξτε από το ευρύ φάσμα προϊόντων για ξηρά μαλλιά  στο notino.gr από όλες τις αναγνωρισμένες μάρκες στην αγορά όπως Macadamia Natural Oil, Vichy, L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Matrix κ.α. στις καλύτερες τιμές.