Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Wilkinson Sword

Σχετικά με την επωνυμία Wilkinson Sword

Για περισσότερο από 100 χρόνια, η Wilkinson Sword έχει διασφαλίσει ότι το ξύρισμα δεν είναι ένα δυσάρεστο καθήκον, αλλά μια ευχάριστη εμπειρία. Οι ξυριστικές μηχανές, οι λεπίδες και τα ξυραφάκια μίας χρήσεως αυτής της βρετανικής επωνυμίας αντιπροσωπεύουν την βέλτιστη ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς.

 

Η Wilkinson Sword είναι ειδική στο πεδίο των λεπίδων και της παραδοσιακής τέχνης από το 1772. Αρχικά, η επωνυμία ασχολήθηκε με την κατασκευή σπαθιών, ξιφών και πυροβόλων όπλων στην αυλή του βασιλιά Γεωργίου III. Το 1898, η Wilkinson Sword επέκτεινε την παραγωγή της με την πρώτη από τις πολλές καινοτόμες ξυριστικές μηχανές - την ξυριστική μηχανή ασφαλείας Pall Mall. Έτσι ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι ανάπτυξης ξυριστικών μηχανών και νέων τεχνολογιών που διευκόλυναν την προσωπική υγιεινή για τους άνδρες και αργότερα για τις γυναίκες.

 Στην ευρεία ποικιλία της επωνυμίας Wilkinson Sword, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ένα απόλυτα ομαλό ξύρισμα. Οι πιο δημοφιλείς ανδρικές ξυριστικές μηχανές περιλαμβάνουν τις Wilkinson Sword Quattro, Wilkinson Sword Classic ή Wilkinson Sword Xtreme 3. Οι γυναίκες λατρεύουν τις ξυριστικές μηχανές Wilkinson Sword Intuition και Wilkinson Quattro ή τα ξυραφάκια μιας χρήσεως Wilkinson Xtreme 3.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου