Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Weleda

Σχετικά με την Weleda

Η εταιρεία Weleda εκπροσωπεί την πραγματική αρμονία ανάμεσα στον άνθρωπο και τη φύση. Με την ευρεία προσφορά της σε πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά βοηθά στην βελτίωση, την αποκατάσταση και την διατήρηση της υγείας των ανθρώπων. Συμβάλλει στη σωματική ευεξία και προάγει την προσωπική ανάπτυξη.

 

Η Weleda ιδρύθηκε το 1921 ως φαρμακευτικό εργαστήριο με δικό του κήπο φαρμακευτικών φυτών. Σταδιακά, εξελίχθηκε σε μία επιτυχημένη εταιρεία που ασχολείται με την υγεία και την ομορφιά σε παγκόσμιο επίπεδο. Εκπροσωπείται σήμερα σε περισσότερες από 50 χώρες.

Όλα τα προϊόντα της Weleda παρασκευάζονται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά χωρίς τη χρήση τεχνητών συντηρητικών, ενώ σχεδόν όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από πηγές βιολογικής γεωργίας. Τα σαμπουάν Weleda, η στοχευμένη φροντίδα δέρματος ή τα προϊόντα Weleda για βρέφη είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και απαλά. Αποτελούν την οδό για την επίτευξη αρμονικού τρόπου ζωής. Τα καλλυντικά Weleda είναι συνώνυμα με την πραγματική αγάπη και το σεβασμό προς τη φύση.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου