Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Vita Liberata

Σχετικά με την εταιρεία Vita Liberata

 Πάθος για υγιές μαυρισμένο δέρμα - υποκύψτε κι εσείς στο φαινόμενο του αυτομαυρίσματος. Η Vita Liberata συνδυάζει τα καλλυντικά περιποίησης με τα καλλυντικά αυτομαυρίσματος. Σκοπός της είναι η επίτευξη όμορφης επιδερμίδας τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αφή. Αποκτήστε κι εσείς φυσικό μαύρισμα από την άνεση του σπιτιού σας με τα προϊόντα Vita Liberata. Επιπλέον, χάρη στην μοναδική τεχνολογία Odor RemoveTM, είναι απολύτως άοσμα.

Βασικό στοιχείο της σύνθεσης των προϊόντων είναι τα φυσικά και πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα. Η Vita Liberata είναι η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε να παράγει προϊόντα αυτομαυρίσματος πλήρως απαλλαγμένα από τοξικές ουσίες. Συνδύασε την καινοτομία με την ηθική προσέγγιση στη φύση και η εταιρεία κέρδισε την υποστήριξη προσωπικοτήτων όπως η Gwyneth Paltrow, η Rita Ora και η Ellie Goulding. 

Η κρέμα αυτομαυρίσματος με χρώμα και ο αφρός Vita Liberata Fabulous προσδίδουν στο δέρμα υγιή μαυρισμένη εμφάνιση εξασφαλίζοντας παράλληλα βελούδινη απαλότητα και ενυδάτωση που διαρκεί. Το σπρέι αυτομαυρίσματος Vita Liberata θα σας βοηθήσει να πετύχετε τέλεια χάλκινη απόχρωση. Τα πόδια σας θα φαίνονται σαν να έχετε μόλις επιστρέψει από τις καλοκαιρινές σας διακοπές ακόμη και το χειμώνα. Τα καινοτόμα προϊόντα ταχείας ξήρανσης Vita Liberata Phenomenal εξασφαλίζουν στο δέρμα όμορφο μαύρισμα μέχρι και για 3 εβδομάδες!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου