Καστανό χρώμα μαλλιών

Κορυφαία σε πώληση

Δώστε ζωντάνια και χαρίστε πολυτελή περιποίηση στα καστανά μαλλιά σας. Το καστανό χρώμα μαλλιών προσφέρει αμέτρητες αποχρώσεις - από κρύες έως ζεστές. Αρκεί να επιλέξετε την πιο κατάλληλη από τον ευρύ κατάλογο μας.

Ακόμη δεν έχετε αποφασίσει; Δοκιμάστε για λίγες μέρες την απόχρωση που ονειρεύεστε για να βεβαιωθείτε αν σας ταιριάζει. Δεν αρκεί να σας πηγαίνει το χρώμα, πρέπει συγχρόνως να αισθάνεστε υπέροχα. Αν επιθυμείτε μια σύντομη αλλαγή, ανανέωση χρώματος ή δοκιμή απόχρωσης, δοκιμάστε τις ημιμόνιμες βαφές. Το εκθαμβωτικό ανοιχτό ή σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών θα διαρκέσει μόνο μερικές ημέρες ή εβδομάδες και θα διαπιστώσετε ποια απόχρωση είναι η καταλληλότερη για σας.

Για την κάλυψη των γκρίζων μαλλιών καθώς και έντονο, λαμπερό καστανό χρώμα που να διαρκεί μήνες, χρησιμοποιήστε μόνιμη βαφή μαλλιών.

Ένα λίγο διαφορετικό καστανό χρώμα μαλλιών

Παρόλο που μπορεί να έχετε φυσικά καστανά μαλλιά, μπορείτε πάντα να τονίσετε το φυσικό σας χρώμα. Η βαφή μαλλιών δεν χρησιμεύει μόνο στις περιπτώσεις των ριζικών αλλαγών. Επιλέξτε μια απόχρωση παρόμοια με τη φυσική σας και απολαύστε εκθαμβωτικά λαμπερά μαλλιά!