Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Uriage

Σχετικά με την εταιρεία Uriage

Περισσότερα από 2000 χρόνια, είναι γνωστή η πηγή του μοναδικού ιαματικού νερού Uriage στην καρδιά των γαλλικών Άλπεων. Για 75 χρόνια το νερό ρέει μέσα από τα πετρώματα της οροσειράς και εμπλουτίζεται με μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Τα ευεργετικά αποτελέσματα του αναγεννητικού νερού χρησιμοποιούνται από το 1992 στα Δερματολογικά εργαστήρια Uriage για την παρασκευή πρωτοποριακών καλλυντικών.

 

Το ιαματικό νερό Uriage συμβάλλει στην καταπράυνση της επιδερμίδας και του δέρματος, αποτρέπει την αφυδάτωση και ενισχύει το φραγμό της επιδερμίδας. Για να διατηρηθεί η καθαρότητα και ο φυσικός πλούτος του, συσκευάζεται απευθείας στην πηγή.

Χάρη στα αποτελέσματά τους τα καλλυντικά Uriage συνιστώνται από δερματολόγους σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες τα λατρεύουν τόσο πολύ που κάθε 10 δευτερόλεπτα πωλείται μία συσκευασία ιαματικού νερού Uriage Eau Thermale!

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή προϊόντα αυτής της γαλλικής εταιρείας ανήκουν και η κρέμα Uriage για το πρόσωπο, η Uriage Bariéderm για την περιποίηση των χεριών, η θρεπτική Uriage Xémose και η λοσιόν καθαρισμού Uriage Hyséac. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την αντιγηραντική σειρά προσώπου Uriage Age Protect, τα προϊόντα για ευαίσθητη επιδερμίδα Uriage Roséliane και τις αντηλιακές κρέμες Uriage Bariésun. Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την φροντίδα για τα μικρότερα μέλη της οικογενείας - η Uriage για παιδιά προσφέρει μια πλήρη σειρά από δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα.

Δοκιμάστε κι εσείς τα οφέλη του ευεργετικού νερού των Άλπεων. Το δέρμα σας θα το εκτιμήσει!

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου