Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

TONI & GUY

Σχετικά με τον οίκο TONI&GUY

Είτε θέλετε να πειραματιστείτε με το hairstyle σας και να ξεχωρίσετε είτε επιθυμείτε απλώς την καλύτερη περιποίηση μαλλιών, τα καλλυντικά TONI&GUY θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Δοκιμάστε τα προϊόντα ενός απ΄ τους πιο γνωστούς οίκους κομμωτικής όλων των εποχών.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει με ένα μικρό κομμωτήριο που ίδρυσαν, πριν από 50 περίπου χρόνια στο Λονδίνο, οι αδελφοί Toni και Guy Mascolo. Σήμερα το δίκτυο κομμωτηρίων που φέρουν το όνομά τους αριθμεί πάνω από 500 καταστήματα παγκοσμίως και τα προϊόντα Toni and Guy χρησιμοποιούνται από πολλούς επαγγελματίες. Η εταιρεία έχει επίσης ενεργή παρουσία στο χώρο της μόδας, το 2010 έγινε επίσημος χορηγός των British Fashion Awards.

Με τα προϊόντα TONI&GUY είναι εύκολο να αποκτήσετε ένα μοναδικό χτένισμα, ακριβώς όπως το φαντάζεστε. Εκτός από τα σαμπουάν, τα κοντίσιονερ και τις μάσκες για κάθε τύπο μαλλιών, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για ένα τέλειο styling. Δοκιμάστε για παράδειγμα ένα αρωματισμένο σπρέι λάμψης για τα μαλλιά ή ένα σπρέι για styling με θαλασσινό αλάτι. Η ειδική σειρά για άνδρες περιλαμβάνει, εκτός άλλων, πάστα διαμόρφωσης για ματ αποτέλεσμα, μαλακτικό λάδι για τα γένια ή το πλέον απαραίτητο κερί για μουστάκι.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου