Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

 Ο Tommy Hilfiger είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο της μόδας. Το casual στυλ και ο τυπικός αμερικανικός τρόπος ζωής αντικατοπτρίζουν όχι μόνο τη συλλογή ρούχων του, αλλά και τα αρώματα.

Ήταν το 1985 όταν ο Tommy Hilfiger ίδρυσε το δικό του εμπορικό σήμα που φέρει το όνομά του. Όταν σχεδίαζε τα σπορ κομψά ρούχα σε στυλ preppy, εμπνεύστηκε από την αμερικανική ποπ κουλτούρα, δεν φοβόταν να σπάσει τις παλιές συμβάσεις και πάντα τιμούσε την ατομικότητα. Η επωνυμία δραστηριοποιείται πλέον σε περισσότερες από 100 χώρες και τα casual ρούχα της έχουν αποκτήσει πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, το χαρτοφυλάκιο της επωνυμίας έχει επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει αρώματα - το πρώτο άρωμα Tommy Hilfiger κυκλοφόρησε το 1995 και τώρα η επωνυμία έχει αρκετές δεκάδες στο λογαριασμό της. Τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι το γυναικείο Eau de Toilette Tommy Hilfiger Tommy Girl, γεμάτο από φρέσκες φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες καθώς και το ανδρικό άρωμα Tommy Hilfiger Tommy, το οποίο θα σας κερδίσει με την αρωματική του σύνθεση.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου