Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

theBalm

theBalm

 «Όμορφη σε 5 λεπτά» - αυτό είναι το σύνθημα της αμερικανικής επωνυμίας theBalm, η οποία προσφέρει καλλυντικά πρώτης ποιότητας σε αυθεντικές ρετρό συσκευασίες με παιχνιδιάρικο σχεδιασμό. Ένας ανεξάντλητος αριθμός έντονων χρωμάτων θα ξυπνήσει την καλλιτέχνιδα μέσα σας και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το τέλειο μακιγιάζ, χάρη στο οποίο θα είστε απλά γοητευτικές.

Πίσω από την επωνυμία theBalm βρίσκεται η Marissa Shipman, η οποία μια μέρα συνειδητοποίησε ότι ήθελε να ξυπνά κάθε πρωί λέγοντας ότι της άρεσε αυτό που έκανε. Και επειδή ήταν κυριολεκτικά εμμονική με την ομορφιά και της έλειπαν από το «οπλοστάσιο» καλλυντικών της προϊόντα που θα της ταίριαζαν τέλεια, αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα. Το 2004, εγκατέλειψε την τρέχουσα δουλειά της, επεξεργάστηκε ένα επιχειρηματικό σχέδιο και, με τη βοήθεια χημικών, άρχισε να αναπτύσσει νέα προϊόντα. Έτσι σύντομα τα νέα καλλυντικά theBalm είδαν το φως της ημέρας.

Γνωρίστε το θρυλικό theBalm Mary - Lou Manizer, το οποίο έχει μια πολυλειτουργική χρήση ως λαμπρυντικό και σκιά ματιών, δοκιμάστε το bronzer, σκιά ματιών και πούδρα για το περίγραμμα του προσώπου όλα σε ένα προϊόν με το αστείο όνομα theBalm Bahama Mama ή το θρυλικό ρουζ και σκιά ματιών theBalm Hot Mama!. Αξίζει επίσης να αναφερθεί η παλέτα theBalm Meet Matt(e) Trimony ή το ρουζ theBalm Balm Beach.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου