Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Thalgo

Thalgo

Ήπια για το δέρμα και φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτά είναι τα πολυτελή γαλλικά καλλυντικά Thalgo που αξιοποιούν τον φυσικό πλούτο από τα βάθη των ωκεανών.

Οι ωκεανοί είναι μια απέραντη πηγή πλούτου. Ο φαρμακοποιός André Bouclet γνώριζε πολύ καλά τις ιδιότητες αυτές και αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του - στην μελέτη των φυκιών και των ορυκτών της θάλασσας. Ο ενθουσιασμός του για τη θαλάσσια ζωή τον οδήγησε στην ίδρυση του εργαστηρίου Thalgo, το οποίο ειδικεύτηκε στην έρευνα των ευεργετικών επιδράσεων της χρήσης θαλάσσιων φυκιών στα καλλυντικά. Το 1964 εμφανίστηκαν τα πρώτα καλλυντικά προϊόντα Thalgo.

Η Thalgo είναι γνωστή για τα υψηλής ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα της και για την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Το πιο γνωστό προϊόν της εταιρείας είναι η θρεπτική κρέμα με καταπραϋντική επίδραση Thalgo Cold Cream Marine, που προσφέρει στην επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση. Εξαιρετικά δημοφιλής είναι η αντιρυτιδική κρέμα Thalgo Hyaluronique ή Thalgo Collagène, η οποία μειώνει τις ρυτίδες και προλαμβάνει τον σχηματισμό τους.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου