Tea tree oil

Το αιθέριο έλαιο tea tree είναι σχεδόν άχρωμο, αλλά το διεισδυτικό και φρέσκο ​​άρωμά του μένει αξέχαστο. Αυτό το αιθέριο έλαιο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα φύλλα του τεϊόδεντρου (Melaleuca Alternifolia), ενός αειθαλούς δέντρου που καλλιεργείται στην Αυστραλία εδώ και αιώνες.

 

Το tea tree oil χρησιμοποιείται ευρέως στην βιομηχανία των καλλυντικών. Χάρη στην πολλαπλή του δράση και τις καθαριστικές του ιδιότητες, το tea tree oil χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της ακμής και στην περιποίηση της προβληματικής επιδερμίδας. Συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, λευκαίνει τις σκούρες κηλίδες που οφείλονται στην γήρανση και μετριάζει ακόμη και τις ραγάδες. Στην αρωματοθεραπεία, χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχική ευεξία.

Ιδιότητες του tea tree oil

Το tea tree oil καθαρίζει και αναγεννά το δέρμα, έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και αποτρέπει την ανάπτυξη μολύνσεων, ανακουφίζει από το πρήξιμο και καταπραΰνει τον ερεθισμό. Οι εξαιρετικές του ιδιότητες οφείλονται στην περιεκτικότητά του σε 150 δραστικές ουσίες, οι οποίες καταπολεμούν ενεργά ένα ευρύ φάσμα δερματικών προβλημάτων. Σήμερα το tea tree oil είναι γνωστό για τα πολλαπλά του οφέλη και τις πολλαπλές του χρήσεις.

Τα οφέλη του tea tree oil στο δέρμα

  • Συμβάλλει στην πρόληψη του σχηματισμού ακμής και επιταχύνει την αποκατάσταση της φθοράς του δέρματος μετά την ακμή.
  • Καταπραΰνει το δέρμα, για παράδειγμα μετά από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.
  • Ανακουφίζει το δέρμα από τον κνησμό και αποτρέπει το ξεφλούδισμα.
  • Λευκαίνει τις χρωστικές κηλίδες.
  • Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του έρπη.
  • Δρα ενάντια στην υπερβολική εφίδρωση και τη δυσοσμία.
  • Ενδυναμώνει τα εύθραυστα νύχια.

Τα οφέλη του tea tree oil στα μαλλιά

  • Μειώνει σημαντικά τον κνησμό του τριχωτού της κεφαλής και το καθαρίζει.
  • Αποτρέπει τον σχηματισμό πιτυρίδας και καταπολεμά τους μύκητες στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Αποτρέπει το σπάσιμο των μαλλιών και τα θρέφει.
  • Αποκαθιστά την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών.

Καλλυντικά με tea tree oil

Το tea tree oil είναι εξαιρετικός βοηθός στην καταπολέμηση των δερματικών προβλημάτων. Εάν σας ταλαιπωρεί η ακμή, το λιπαρό δέρμα ή το άτονο δέρμα, δοκιμάστε καλλυντικά που περιέχουν tea tree oil, τα οποία σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος. Το καθαρό tea tree oil μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση και η λανθασμένη χρήση του μειώνει την αποτελεσματικότητά του.

Αυτό το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται σε ευρύ φάσμα καλλυντικών προϊόντων, όπως σε μάσκες μαλλιών και σαμπουάν με tea tree oil, σε κρέμες για ακμή με tea tree oil, σε τονωτικές λοσιόν και μάσκες προσώπου, σε σαπούνια, σε αλοιφές με tea tree oil, σε αποσμητικά και σε τζελ με tea tree oil για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.

Χάρη στην περιεκτικότητά του σε τερπενικούς υδρογονάνθρακες, οι οποίοι καταπολεμούν τα βακτήρια και τους μύκητες, το tea tree oil δρα εξαιρετικά γρήγορα στην αντιμετώπιση της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων και τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζονται μόλις σε λίγες μέρες. Επιπλέον, το έλαιο επηρεάζει τη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών και με αυτό τον τρόπο βελτιώνει συνολικά την ποιότητα του δέρματος.

Όταν χρησιμοποιείτε καλλυντικά με tea tree oil, βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας προστατεύεται επαρκώς από την ηλιακή ακτινοβολία. Το έλαιο αυξάνει την ευαισθησία του δέρματος με αποτέλεσμα να απαιτείται προστασία με υψηλό δείκτη UV.

Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του tea tree oil σε επιδερμίδα με τάση ακμής, στα μαλλιά ή στο δέρμα ολόκληρου του σώματος, εξερευνήστε τη μεγάλη επιλογή σε προϊόντα που προσφέρει το notino.gr και εμπλουτίστε την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς σας με αυτό το φυσικό θαυματουργό συστατικό. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Ποια άλλα φυσικά συστατικά καλλυντικών επιθυμείτε να δοκιμάσετε; Μήπως την αλόη βέρα ή το χαμομήλι;

Το αιθέριο έλαιο tea tree είναι σχεδόν άχρωμο, αλλά το διεισδυτικό και φρέσκο ​​άρωμά του μένει αξέχαστο. Αυτό το αιθέριο έλαιο λαμβάνεται μέσω απόσταξης με ατμό από τα φύλλα του τεϊόδεντρου (Melaleuca Alternifolia), ενός αειθαλούς δέντρου που καλλιεργείται στην Αυστραλία εδώ και αιώνες.

Το tea tree oil χρησιμοποιείται ευρέως στην βιομηχανία των καλλυντικών. Χάρη στην πολλαπλή του δράση και τις καθαριστικές του ιδιότητες, το tea tree oil χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της ακμής και στην περιποίηση της προβληματικής επιδερμίδας. Συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, λευκαίνει τις σκούρες κηλίδες που οφείλονται στην γήρανση και μετριάζει ακόμη και τις ραγάδες. Στην αρωματοθεραπεία, χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχική ευεξία.

Ιδιότητες του tea tree oil

Το tea tree oil καθαρίζει και αναγεννά το δέρμα, έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και αποτρέπει την ανάπτυξη μολύνσεων, ανακουφίζει από το πρήξιμο και καταπραΰνει τον ερεθισμό. Οι εξαιρετικές του ιδιότητες οφείλονται στην περιεκτικότητά του σε 150 δραστικές ουσίες, οι οποίες καταπολεμούν ενεργά ένα ευρύ φάσμα δερματικών προβλημάτων. Σήμερα το tea tree oil είναι γνωστό για τα πολλαπλά του οφέλη και τις πολλαπλές του χρήσεις.

Τα οφέλη του tea tree oil στο δέρμα

  • Συμβάλλει στην πρόληψη του σχηματισμού ακμής και επιταχύνει την αποκατάσταση της φθοράς του δέρματος μετά την ακμή.
  • Καταπραΰνει το δέρμα, για παράδειγμα μετά από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.
  • Ανακουφίζει το δέρμα από τον κνησμό και αποτρέπει το ξεφλούδισμα.
  • Λευκαίνει τις χρωστικές κηλίδες.
  • Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του έρπη.
  • Δρα ενάντια στην υπερβολική εφίδρωση και τη δυσοσμία.
  • Ενδυναμώνει τα εύθραυστα νύχια.

Τα οφέλη του tea tree oil στα μαλλιά

  • Μειώνει σημαντικά τον κνησμό του τριχωτού της κεφαλής και το καθαρίζει.
  • Αποτρέπει τον σχηματισμό πιτυρίδας και καταπολεμά τους μύκητες στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Αποτρέπει το σπάσιμο των μαλλιών και τα θρέφει.
  • Αποκαθιστά την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών.

Καλλυντικά με tea tree oil

Το tea tree oil είναι εξαιρετικός βοηθός στην καταπολέμηση των δερματικών προβλημάτων. Εάν σας ταλαιπωρεί η ακμή, το λιπαρό δέρμα ή το άτονο δέρμα, δοκιμάστε καλλυντικά που περιέχουν tea tree oil, τα οποία σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος. Το καθαρό tea tree oil μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση και η λανθασμένη χρήση του μειώνει την αποτελεσματικότητά του.

Αυτό το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται σε ευρύ φάσμα καλλυντικών προϊόντων, όπως σε μάσκες μαλλιών και σαμπουάν με tea tree oil, σε κρέμες για ακμή με tea tree oil, σε τονωτικές λοσιόν και μάσκες προσώπου, σε σαπούνια, σε αλοιφές με tea tree oil, σε αποσμητικά και σε τζελ με tea tree oil για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.

Χάρη στην περιεκτικότητά του σε τερπενικούς υδρογονάνθρακες, οι οποίοι καταπολεμούν τα βακτήρια και τους μύκητες, το tea tree oil δρα εξαιρετικά γρήγορα στην αντιμετώπιση της ακμής και άλλων δερματικών προβλημάτων και τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζονται μόλις σε λίγες μέρες. Επιπλέον, το έλαιο επηρεάζει τη διαπερατότητα των κυτταρικών μεμβρανών και με αυτό τον τρόπο βελτιώνει συνολικά την ποιότητα του δέρματος.

Όταν χρησιμοποιείτε καλλυντικά με tea tree oil, βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας προστατεύεται επαρκώς από την ηλιακή ακτινοβολία. Το έλαιο αυξάνει την ευαισθησία του δέρματος με αποτέλεσμα να απαιτείται προστασία με υψηλό δείκτη UV.

Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του tea tree oil σε επιδερμίδα με τάση ακμής, στα μαλλιά ή στο δέρμα ολόκληρου του σώματος, εξερευνήστε τη μεγάλη επιλογή σε προϊόντα που προσφέρει το notino.gr και εμπλουτίστε την καθημερινή φροντίδα ομορφιάς σας με αυτό το φυσικό θαυματουργό συστατικό. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Ποια άλλα φυσικά συστατικά καλλυντικών επιθυμείτε να δοκιμάσετε; Μήπως την αλόη βέρα ή το χαμομήλι;

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Έχετε επιλέξει

  • Καλλυντικά και αξεσουάρ
  • Λάδι τεϊόδεντρου
Άνοιγμα φίλτρου Κλείσιμο φίλτρου
Κορυφαία σε πώληση