Ταινίες λεύκανσης δοντιών

Ταινίες λεύκανσης δοντιών
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Δώρα και προσφορές
Κορυφαία σε πώληση

Γιατί να βασιστείτε σε ταινίες λεύκανσης δοντιών

Επιθυμείτε μια λεύκανση δοντιών στο σπίτι και θέλετε γρήγορα αποτελέσματα; Δοκιμάστε ταινίες λεύκανσης δοντιών που θα σας φέρουν ορατά αποτελέσματα μετά την πρώτη εβδομάδα χρήσης.

Οι ταινίες λεύκανσης δοντιών είναι μια καλή εναλλακτική λύση αντί της οδοντόκρεμας λεύκανσης, μπορείτε όμως να τις χρησιμοποιείτε και μαζί με αυτήν. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου λεύκανσης δοντιών στο σπίτι είναι ότι χρησιμοποιούνται εύκολα, δεν παρεμβαίνουν στην στοματική κοιλότητα, δεν γλιστρούν και προσφέρουν πολύ ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

Οι ταινίες λεύκανσης δοντιών είναι σχεδιασμένες ώστε να βρίσκονται, όσο το δυνατόν, σε πιο στενή επαφή με τα δόντια σας και περιέχουν τα ίδια ενεργά συστατικά όπως τα επαγγελματικά προϊόντα λεύκανσης. Οι καλύτερες ταινίες για τα δόντια με μια ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και κηλίδες κάτω από το σμάλτο των δοντιών αφαιρώντας έτσι τις κιτρινωπές αποχρώσεις από τα δόντια.

Πώς να χρησιμοποιείτε τις ταινίες για λεύκανση των δοντιών

  • Εφαρμόζετε τις ταινίες λεύκανσης κάθε μέρα σε καθαρά δόντια πριν πάτε για ύπνο για 30 λεπτά για περίπου δύο εβδομάδες.
  • Ποτέ μην υπερβαίνετε τον συνιστώμενο χρόνο έκθεσης και πάντα να ακολουθείτε τις συνημμένες οδηγίες από τον κατασκευαστή.
  • Εάν έχετε ευαίσθητα δόντια, χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμα για ευαίσθητα δόντια.

Στο notino.gr θα βρείτε λευκαντικές ταινίες με και χωρίς υπεροξείδιο ή με περιεκτικότητα σε μαύρο άνθρακα σε 10, 14 ή περισσότερα τεμάχια. Ξεκινήστε να λευκαίνετε τα δόντια σας τώρα!