Σφουγγαράκι μακιγιάζ

Κορυφαία σε πώληση

Επιθυμείτε το τέλειο μακιγιάζ; Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ! Με ένα ποιοτικό σφουγγαράκι μακιγιάζ μπορείτε να καλύψετε αποτελεσματικά όλες τις ατέλειες της επιδερμίδας σας και συγχρόνως να επιτύχετε πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα παρά με τα δάχτυλά σας! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σφουγγαράκι μακιγιάζ ακόμη και για την εφαρμογή πούδρας προσώπου, σκιάς ματιών, κραγιόν ή για το περίγραμμα του προσώπου!

Πώς να χρησιμοποιείτε το σφουγγαράκι μακιγιάζ:

Πριν από τη χρήση, υγραίνετε το σφουγγαράκι με νερό, στραγγίξτε το και εφαρμόστε πάνω του το make-up. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να ταμπονάρετε με το σφουγγαράκι ομοιόμορφα το πρόσωπο σας, για να εφαρμόσετε ένα τέλειο στρώμα make-up. Μετά τη χρήση πλύνετε καλά το σφουγγαράκι δημιουργώντας αφρό, ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό και αφήστε το να στεγνώσει.

Πώς να επιλέξετε σφουγγαράκι μακιγιάζ:

Για κάθε είδος μακιγιάζ υπάρχει και το κατάλληλο σφουγγαράκι. Για την εφαρμογή make-up προτιμώνται σφουγγαράκια μακιγιάζ σε σχήμα αυγού, δηλαδή τα beauty blender. Για την εφαρμογή πούδρας είναι πιο κατάλληλα τα πομπόν πούδρας. Για την εφαρμογή μακιγιάζ σε σημεία με δυσκολότερη πρόσβαση είναι πιο χρήσιμα τα μίνι σφουγγαράκια διαφόρων σχημάτων. Φτάνει να επιλέξετε!