Σετ για τα νύχια

Έχετε επιλέξει
  • Σετ
Φίλτρο
Κορυφαία σε πώληση

Σετ για τα νύχια: Τα πάντα για ένα όμορφο μανικιούρ σε μία συσκευασία

Δείξτε σε όλους το όμορφο μανικιούρ και πεντικιούρ σας. Με ένα επαγγελματικό σετ νυχιών μπορείτε να το πετύχετε άνετα και στο σπίτι! Σε μία συσκευασία θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να βάψετε και να διαμορφώσετε τα νύχια σας ή για να περιποιηθείτε τις παρανυχίδες σας. Απλά διαλέξτε!

Ποιο σετ νυχιών μπορείτε να βρείτε σε εμάς;

Ψάχνετε ένα επαγγελματικό σετ για τζελ νύχια; Αξεσουάρ για το μανικιούρ; Ή απλά θέλετε να διαλέξετε ένα πολύχρωμο βερνίκι νυχιών; Διαλέξτε ανάλογα ένα σετ νυχιών!

  • Το σετ για μανικιούρ συνήθως περιλαμβάνει ψαλίδι και πενσάκι για να κόβετε τα νύχια, λίμα για να διαμορφώνετε τέλεια το σχήμα τους, τσιμπιδάκι φρυδιών ή αξεσουάρ αφαίρεσης παρανυχίδων. Εδώ θα βρείτε τόσο σετ μανικιούρ για γυναίκες όσο και κομψά σετ για άνδρες, τα οποία μπορείτε να τα χαρίσετε και ως δώρο.
  • Το σετ βερνικιών για τα νύχια σας προσφέρει μια πολύχρωμη παλέτα, από την οποία μπορείτε να διαλέξετε το καλύτερο χρώμα ανάλογα με την εμφάνιση ή τη διάθεσή σας. Ή συνδυάστε περισσότερα χρώματα και απολαύστε ένα παιχνιδιάρικο μανικιούρ γεμάτο χρώματα. Κι αν θέλετε να χαρείτε τα βαμμένα νύχια σας όσο το δυνατόν περισσότερο, αποκτήστε ένα σετ βερνικιών για τζελ νύχια που διαρκεί.
  • Ένα ολοκληρωμένο σετ για τζελ νύχια συνήθως περιλαμβάνει, εκτός από το τζελ βερνίκι, και μία UV ή LED λάμπα νυχιών, μία λίμα, ένα προϊόν απολίπανσης νυχιών και άλλα αξεσουάρ που χρειάζεστε για να διαμορφώσετε τα τζελ νύχια. Σε εμάς θα βρείτε σετ για τζελ νύχια τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επαγγελματίες.

Η συμβουλή μας: Το σετ με βερνίκια νυχιών σαν δώρο θα ευχαριστήσει τη φίλη, την αδερφή, τη σύντροφο ή τη μαμά που θέλει να έχει ένα όμορφο μανικιούρ.

Είτε ψάχνετε για ένα πολυτελές σετ μανικιούρ, ένα σετ για να διαμορφώσετε τα νύχια σας ή ένα σετ με βερνίκια νυχιών, θα βρείτε τα καλύτερα από τις δημοφιλείς επωνυμίες NeoNail, Semilac Paris ή Bohemia Crystal. Απολαύστε τέλεια νύχια κάθε μέρα!