Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SENSAI

Σχετικά με την Sensai

Εμπνευσμένα από την αναζήτηση της αιώνιας ομορφιάς, τα καλλυντικά Sensai συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία περιποίησης του δέρματος με τη δύναμη του πολύτιμου μεταξιού Koishimaru. Αυτός ο εξαιρετικός συνδυασμός επιστήμης και φύσης μαζί με την ιαπωνική αισθητική, λειτουργεί σε πλήρη αρμονία με το σώμα και ενισχύει τη φυσική ομορφιά όλων.

Τα καλλυντικά Sensai ανήκουν στην εταιρεία Kanebo, που ιδρύθηκε το 1887. Το βασικό συστατικό των προϊόντων Sensai είναι το μετάξι Koishimaru, το οποίο στο παρελθόν προοριζόταν αποκλειστικά για τα μέλη της ιαπωνικής αυτοκρατορικής οικογένειας. Το Koishimaru διεγείρει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος, που διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα και το αφήνει μεταξένια απαλό, θρεμμένο και όμορφο.

Η φιλοσοφία της Kanebo και της Sensai έγκειται στην πεποίθηση ότι η ομορφιά είναι κάτι περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση και πως η αίσθηση της ομορφιάς μας ενυσχύει την τόλμη και την αυτοπεποίθηση και οδηγεί σε μια πιο χαρούμενη και χαμογελαστή κοινωνία. Ασπαστείτε κι εσείς αυτή την ιδέα, δοκιμάστε την λατρεμένη αντιρυτιδική κρέμα Sensai Cellular Performance Cream ή το Sensai make-up και αφυπνίστε την δική σας ομορφιά.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου