Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Schwarzkopf Professional Color Enablers Fibreplax N°2 Bond Sealer θεραπευτική θεραπεία μετά τη βαφή και περμανάντ
Schwarzkopf Professional Color Enablers Fibreplax N°2 Bond Sealer θεραπευτική θεραπεία μετά τη βαφή και περμανάντ
Τύπος μαλλιώνόλοι οι τύποι μαλλιών
ΕπίδρασηΑναγέννηση, Θρεπτικό
Οδηγιεσ ΧρησησΕπαγγελματικές βαφές μαλλιών
Τυποσ δερματοσ κεφαλησόλα τα είδη τριχωτού της κεφαλής
Χρώμα βαφής μαλλιώνδιαφανή

Για τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να βελτιστοποιείτε κάθε βήμα της βαφής! Η Schwarzkopf Professional έχει αναπτύξει την ειδική σειρά Color Enablers για να βελτιώσει τη διαδικασία βαφής ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής σας. Ανακαλύψτε τη σειρά Color Enablers της Schwarzkopf Professional η οποία πηγαίνει τη βαφή στο επόμενο στάδιο. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό πακέτο υποστήριξης ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε διαδικασία βαφής και να προσφέρει τέλεια εμπειρία κατά τη διαδικασία βαφής. Εξαιρετική ποιότητα μαλλιών για όμορφο χρωματικό αποτέλεσμα!

Η Schwarzkopf Professional Fibreplex N°2 Bond Sealer είναι μια βαθιά θεραπεία περιποίησης που σταθεροποιεί τους δεσμούς που ενισχύονται με το Fibreplex N ° 1 Bond Booster. Επίσης δημιουργεί νέους δεσμούς και εξισορροπεί την τιμή του pH για τέλειο κλείδωμα των χρωστικών χάρη στην τεχνολογία Fibre Bond 4.5. Παρέχει βαθιά θρέψη για πιο υγιή και απαλά μαλλιά.

Ιδιότητες:

  • σταθεροποιεί τους δεσμούς που ενισχύονται με το Fibreplex N ° 1 Bond Booster
  • δημιουργεί νέους δεσμούς στις ίνες της τρίχας
  • εξισορροπέι την τιμή του pH για τέλειο κλείδωμα των χρωστικών

Συστατικά:

  • ενσωματωμένη τεχνολογία Fiber Bond 4.5 – δημιουργεί νέους δεσμούς, εξισορροπεί το επίπεδο pH

Τρόπος εφαρμογής:
Χρησιμοποιείται μετά από ξάνοιγμα, βαφή ή αποχρωματισμό. Λούστε τα μαλλιά σας με το σαμπουάν FIBREPLEX, εφαρμόστε την απαιτούμενη ποσότητα από το FIBREPLEX N°2 Bond Sealer, αφήστε για 5–10 λεπτά, ξεπλύνετε καλά και περιποιηθείτε τα μαλλιά σας ως συνήθως.

Η συμβουλή της Notino:
Σύστημα περιποίησης Bond: το FIBREPLEX δεν έχει να κάνει μόνο με τη βελτίωση ανάμεσα στις διαδικασίες βαφής αλλά επίσης σας προσφέρει ένα μοναδικό σύστημα περιποίησης Bond για πολύ πυκνά μαλλιά ανάμεσα στις διαδικασίες βαφής ή για πελάτες που δεν βάφουν τα μαλλιά τους.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Βουρτσίστε καλά τα μαλλιά σας για να αποφύγετε το μπλέξιμο και να αφαιρέσετε τα υπολείμματα των προϊόντων styling.
ΧΡΗΣΗ: Αναμείξτε το FIBREPLEX N°1 Bond Booster 10 ml με 100 ml νερού σε ένα μπουκάλι εφαρμογής ή σε ένα καθαρό μπουκάλι με ψεκαστήρα (σπρέι).
1) Εφαρμόστε προσεκτικά το μείγμα, ανα τομέα, ξεκινώντας από την περιοχή του λαιμού, από τις ρίζες έως τις άκρες σε στεγνά μαλλιά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει αρκετό μείγμα ώστε να κορεστεί κάθε τούφα μαλλιών. Κάντε μασάζ σε κάθε τούφα μαλλιών και βουρτσίστε ομοιόμορφα. Αφήστε για 5 λεπτά.
2) Χωρίς να ξεβγάλετε, εφαρμόστε μεγάλη ποσότητα από το FIBREPLEX N°2 Bond Sealer, ανά τομέα, ξεκινώντας από την περιοχή του λαιμού. Κάντε μασάζ σε κάθε τούφα μαλλιών και εξασφαλίστε τέλεια διανομή. Αφήστε για άλλα 10 λεπτά.
Στο τέλος του χρόνου έκθεσης, προσθέστε μικρή ποσότητα ζεστού νερού, κάντε αφρό και ξεπλύνετε καλά. Λουστείτε με σαμπουάν FIBREPLEX.

Μάθετε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε το τεστ ευαισθησίας στο δέρμα πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν.

Schwarzkopf ProfessionalColor Enablers Fibreplax N°2 Bond Sealer θεραπευτική θεραπεία μετά τη βαφή και περμανάντ

1×
500 ml
42,50
34,00με τον κωδικό woman
Εισαγάγετε τον κωδικό στο καλάθι
-20%

Σε απόθεμα | 8,50 / 100 ml, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ | Κωδικός: SCW08473

Για επαγγελματική χρήση μόνο

1
Γενική Ταχυδρομική
Παρασκευή 1/3/2024
Προσωπική παραλαβή
Παρασκευή 1/3/2024