Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Schmidt's

Σχετικά με την εταιρεία Schmidt’s

Ενδιαφέρεστε για έναν υγιεινό τρόπο ζωής; Επικεντρωθείτε ακόμη και στα καλλυντικά και δοκιμάστε αυτά που είναι αποτελεσματικά και συγχρόνως περιέχουν φυσικά συστατικά. Σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν τα ποιοτικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας της εταιρείας Schmidt’s που περιέχουν φυτικά και μεταλλικά συστατικά.

Το κίνημα των Makers το 2010 ενέπνευσε την Αμερικανίδα Jamie Schmidt να βρει έναν τρόπο να φτιάξει το δικό της φυσικό αποσμητικό. Σκοπός της ήταν να δημιουργήσει ένα προϊόν που να είναι αποτελεσματικό, να έχει ωραίο άρωμα και πιυ να μπορεί να το χρησιμοποιεί ολόκληρη η οικογένειά της χωρίς πρόβλημα. Οι προσπάθειές της στέφθηκαν με επιτυχία και πέντε χρόνια αργότερα τράβηξε την προσοχή του επιχειρηματία Michael Cammarata. Η κοινή τους προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της παγκοσμίως επιτυχημένης εταιρείας φυσικών καλλυντικών.

Σήμερα, το θρυλικό αποσμητικό Schmidt’s διατίθεται σε στερεά, σε roll on μορφή ή και σε γυάλινη συσκευασία. Εκτός από την καθαρά φυσική σύνθεσή του που είναι κατάλληλη και για vegans, θα σας κερδίσει η πληθώρα μαγευτικών αρωμάτων του. Ο κατάλογος των προϊόντων της εταιρείας διευρύνεται και εκτός από το αποσμητικό Schmidt’s, μπορείτε να προμηθευτείτε οδοντόκρεμα ή στερεό σαπούνι από την ίδια εταιρεία.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου