Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Ο οίκος Salvatore Ferragamo είναι ένας από τους σημαντικότερους οίκους μόδας και αρωμάτων της εποχής μας. Το όνομα προέρχεται από τον ιδρυτή του και συνεχίζει να αντικατοπτρίζει όλες τις αξίες που κατέστησαν το έργο αυτού του Ιταλού σχεδιαστή ξεχωριστό από την αρχή.

Τα πρώτα βήματα του Ferragamo είχαν σχέση με το σχεδιασμό παπουτσιών. Όταν ήταν νέος μετανάστευσε στην Αμερική, όπου άνοιξε το πρώτο του κατάστημα υποδημάτων στο Χόλιγουντ. Τη δεκαετία του '20 του περασμένου αιώνα απέκτησε σταδιακά δημοτικότητα και η επωνυμία Salvatore Ferragamo σημείωσε σύντομα παγκόσμια επιτυχία, ακολουθώντας στη συνέχεια τα αρώματα Salvatore Ferragamo. Ο Ferragamo αργότερα μετέφερε το ατελιέ του στην πατρίδα του την Ιταλία και το Palazzo Spini Feroni στη Φλωρεντία αποτελεί την έδρα της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Η αυθεντικότητα, η αποκλειστικότητα, το συνειδητό στυλ, η δημιουργικότητα και η καινοτομία σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας κατασκευή, χαρακτηρίζουν το σύνολο του έργου του Ferragamo στον τομέα της μόδας αλλά και το κάθε άρωμα Salvatore Ferragamo. Αφεθείτε στη μαγεία των ντελικάτων αρωμάτων Salvatore Ferragamo και δεν θα το μετανιώσετε.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου