Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Rowenta

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ROWENTA

Η Rowenta είναι μια παραδοσιακή και πολύ δημοφιλής γερμανική εταιρεία συσκευών περιποίησης μαλλιών και ξυριστικών μηχανών για γυναίκες και άνδρες. Από το 1909 και χάρη στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, συνεχίζει να ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Από την ίδρυσή της, η Rowenta έχει ως στόχο να συμβάλλει στην καθημερινή βελτίωση της ζωής των ανθρώπων, με έξυπνες λύσεις που εξασφαλίζουν τα τέλεια αποτελέσματα ακόμη και μετά από μακροχρόνια χρήση.

 

Η ασυναγώνιστη τεχνολογική πρόοδος, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και το υψηλό επίπεδο πρακτικότητας χαρακτηρίζουν την εταιρεία από την ίδρυσή της και αποτελούν τα κοινά χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων της. Το σίδερο ισιώματος Rowenta, το σίδερο για μπούκλες, ο στεγνωτήρας μαλλιών Rowenta, η αποτριχωτική συσκευή ή η ξυριστική μηχανή για άνδρες αποτελούν μόνο ένα μέρος των συσκευών που κάνουν ευκολότερη την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών και του σώματος.

Χαρακτηριστικά όπως η ποιότητα, η αντοχή, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και η φιλικότητα προς το περιβάλλον αντανακλώνται στον κατάλογο της εταιρείας και χάρη σ’ αυτά οι συσκευές Rowenta διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των απαιτητικών καταναλωτών.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου