Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Rexaline

Σχετικά με την Rexaline

Το νερό είναι η πηγή της ζωής και ένας σύμμαχος στον αγώνα κατά της γήρανσης της επιδερμίδας. Τα πολυτελή γαλλικά καλλυντικά Rexaline διατηρούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας εξασφαλίζοντας μια νεανική εμφάνιση.

Η ιστορία της επωνυμίας Rexaline ξεκίνησε να γράφεται το 2008. Ο πρώην κορυφαίος αθλητής Alexander Cukier υπέφερε από αφυδατωμένη επιδερμίδα. Γι’ αυτό συνεργάστηκε με τον διάσημο επιστήμονα Gene Beilis και ίδρυσαν από κοινού τα εργαστήρια της AG Labs. Μετά από αρκετά χρόνια έρευνας ανέπτυξαν μια καινοτόμο τεχνολογία η οποία αναζωογονεί την επιδερμίδα μέσω της υπερενυδάτωσης. Η βάση των προϊόντων της επωνυμίας Rexaline είναι ένα σύμπλεγμα με το ίδιο όνομα, βασισμένο στο υαλουρονικό οξύ, το οποίο διακρίνεται για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες.

Διαπιστώστε και μόνες σας τα αποτελέσματα των προϊόντων προσώπου Rexaline. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, την αναζωογονητική μάσκα Rexaline Hydra-Shock, τον συμπυκνωμένο ορό για κουρασμένη επιδερμίδα Rexaline Hydra-BigBang, την αντιρυτιδική φροντίδα Rexaline Line-Killer ή την ενυδατική σειρά Rexaline Hydra-Dose. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου