Πρέσα μαλλιών για μπούκλες: Πρέσα για ίσιωμα και για μπούκλες 2 σε 1

Πρέσα μαλλιών για μπούκλες: πρέσα για ίσιωμα και για μπούκλες 2 σε 1
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Δώρα και προσφορές
Αξιολόγηση
 •   2

Γνωρίστε την πρέσα μαλλιών για μπούκλες

Ένας βοηθός – χιλιάδες χτενίσματα. Η πρέσα μαλλιών για μπούκλες λειτουργεί όπως η πρέσα μαλλιών για ίσιωμα και μπούκλες 2 σε 1. Με μια μόνο συσκευή, μπορείτε να δημιουργήσετε κομψά, ίσια μαλλιά για μια επαγγελματική συνάντηση αλλά και σαγηνευτικούς κυματισμούς παραλίας για ένα ραντεβού. Εξοικονομήστε χρήματα και χώρο στο μπάνιο σας και αποκτήστε πρέσα μαλλιών για ίσιωμα και μπούκλες σε μια συσκευή.

Πώς να διαλέξετε πρέσα για ίσιωμα και μπούκλες 2 σε 1

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο βασικές επιλογές:

 • Μια «στρογγυλή» πρέσα για μπούκλες με μακριές στρογγυλές πλάκες, που σας επιτρέπει να ισιώνετε τέλεια τα μαλλιά σας αλλά και να δημιουργείτε κομψούς κυματισμούς – απλά χρειάζεται να μάθετε τη σωστή τεχνική.
 • Μια πολυλειτουργική πρέσα μαλλιών για ίσιωμα και μπούκλες 2 σε 1 με εναλλάξιμα εξαρτήματα – απλά αλλάξτε τα εξαρτήματα και έχετε ξαφνικά μια πρέσα μαλλιών για μπούκλες, για παράδειγμα, ή ένα σίδερο για μπούκλες. Καθώς οι πρέσες μαλλιών για μπούκλες απαιτούν εξάσκηση, μια πολυλειτουργική πρέσα μαλλιών για ίσιωμα και μπούκλες 2 σε 1 με εναλλάξιμα εξαρτήματα θα σας διευκολύνει αφάνταστα.

Όταν διαλέγετε μια πολυλειτουργική πρέσα για μπούκλες, ακολουθήστε αυτές τις παραμέτρους:

 • Λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας: χωρίς αυτή τη λειτουργία υπάρχει κίνδυνος είτε να καταστρέψετε τα μαλλιά σας είτε να μην πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γενικά, τα λεπτά και ταλαιπωρημένα μαλλιά = πιο χαμηλή θερμοκρασία (έως και 160 °C), τα ατίθασα μαλλιά = πιο υψηλή θερμοκρασία (έως 190 °C).
 • Επιφάνεια: Η κεραμική επιφάνεια θερμαίνεται πιο γρήγορα κι έτσι δημιουργείτε πιο γρήγορα μπούκλες. Επίσης τα μαλλιά γλιστράνε πιο εύκολα πάνω της. Η επιφάνεια τουρμαλίνης εξαλείφει τον στατικό ηλεκτρισμό και το φριζάρισμα από τα μαλλιά.

Άλλες χρήσιμες συμβουλές για να διαλέξετε πρέσα για μπούκλες:

 • Εάν έχετε πιο κοντά μαλλιά, διαλέξτε μια πιο μικρή πρέσα για μπούκλες. Θα μπορείτε πιο εύκολα να τη διαχειριστείτε ενώ κάνει μπούκλες ακόμη και τα κοντά μαλλιά.
 • Ο έλεγχος που βρίσκεται στο πλάι της πρέσας θα σας βοηθήσει πολύ να φτιάξετε πιο εύκολα μπούκλες. Αυτό επίσης θα αποτρέψει από το να αλλάξει κατά λάθος η θερμοκρασία ή να σβήσει καθώς την περιστρέφετε.
 • Για πιο άνετο χειρισμό και για να μειώσετε τον κίνδυνο να μπερδέψετε το καλώδιο, θα αγαπήσετε την πρέσα μαλλιών για ίσιωμα και μπούκλες 2 σε 1 με περιστρεφόμενο καλώδιο.

Πώς να φτιάχνετε κυματισμούς με την πρέσα   

Χρειάζεται υπομονή και εξάσκηση, αλλά πολύ γρήγορα θα τα καταφέρετε. Πρώτα απ’ όλα, πάντα να έχετε στο νου σας την προστασία των μαλλιών σας από τη θερμότητα ώστε να αποτρέψετε τη φθορά τους. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε μεγαλύτερη θερμοκρασία από αυτήν που είναι κατάλληλη για τον τύπο μαλλιών σας και πάντα να ακολουθείτε τις συστάσεις που δίνει το εγχειρίδιο του κατασκευαστή.

Συνιστώμενη διαδικασία για το πώς να κάνετε μπούκλες τα μαλλιά σας:

 1. Χτενίστε τα μαλλιά σας καλά και χωρίστε τα σε ξεχωριστές τούφες.
 2. Τοποθετήστε την τούφα στην πρέσα και πιέστε την, αλλά όχι πολύ δυνατά ώστε να μπορεί να γλιστράει εύκολα στην τούφα.
 3. Είναι καλύτερο να περιστρέψετε την πρέσα 180° από το πρόσωπό σας (σε σχήμα U). Όσο πιο πολύ περιστρέφετε την πρέσα γύρω από τον άξονά της, τόσο πιο στενά και καθορισμένα θα γίνουν τα μαλλιά σας.
 4. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, σύρετε την πρέσα κάτω, προς το τέλος της τούφας και απελευθερώστε την. Ο κυματισμός είναι έτοιμος.
 5. Όσο πιο κοντά ξεκινάτε στις ρίζες, τόσο πιο καθορισμένους κυματισμούς θα πετύχετε.

Σας άρεσε η πρέσα μαλλιών για μπούκλες; Διαλέξτε την στο notino.gr, όπου θα βρείτε τους καλύτερους βοηθούς για το styling των μαλλιών σας!