Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΡΩΜΑΤΑ PARFUMS DE MARLY

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα πολυτελή, niche αρώματα Parfums de Marly είναι εμπνευσμένα από την εποχή του Λουδοβίκου ΙΕ΄, που ήταν γνωστός για το μεγάλο πάθος του στα αρώματα. Προτιμούσε ιδιαίτερα τα εκκεντρικά, έντονα αρώματα με πλούσια σύνθεση. Κάθε μέρα, απαιτούσε διαφορετικό άρωμα στο δωμάτιο του. Διάσημα έγιναν και τα αρωματικά σιντριβάνια του παλατιού του.

Η Parfums de Marly αναβιώνει το πνεύμα των πλουσίων τελετών υποδοχής και εκδηλώσεων που οργανώνονταν στο Château de Marly, για τη διασκέδαση των μελών της βασιλικής αυλής και των ξένων αξιωματούχων. Εκτός από την επιστροφή στην παραδοσιακή τέχνη της αρωματοποιίας, η Parfums de Marly βρίσκει έμπνευση και στις διάσημες ιπποδρομίες. Ο Λουδοβίκος ΙΕ΄ ήταν θερμός θαυμαστής τους. Κάθε άρωμα φέρει το όνομα και το χαρακτήρα μιας από τις σπάνιες φυλές αλόγων που εμφανίζονταν στη γαλλική βασιλική αυλή. Μπορείτε, για παράδειγμα, να μυρίσετε τα Herod, Oajan και Pegasus της Parfums de Marly

Κάθε άρωμα της Parfums de Marly κρύβει μέσα του τη γοητεία της γαλλικής ιστορίας. Βυθιστείτε στο πλούσιο άρωμα των υψηλής ποιότητας συστατικών που χρησιμοποιούνταν το διάστημα της χρυσής εποχής στην αρωματοποιία, , τον 18ο αιώνα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου