Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Origins

Origins

Η αμερικανική επωνυμία Origins σας προσφέρει αποτελεσματικά και λειτουργικά καλλυντικά περιποίησης που χρησιμοποιούν ενεργά συστατικά που λαμβάνονται από φυτά από όλο τον κόσμο. Συνδυάζει φυσικά και βιολογικά συστατικά, όπως εκχυλίσματα από τζίνσενγκ, μανιτάρι reishi (γανόδερμα) και άνθρακα μπαμπού, με τις τελευταίες επιστημονικές γνώσεις, καινοτόμες τεχνολογίες και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές παραγωγής. Ως αποτέλεσμα, δημιουργεί καλλυντικά που είναι φιλικά προς το δέρμα και τη φύση.

Από το 1983 έως το 1989, μια ομάδα από επιστήμονες που ασχολούνταν με τη βιοτεχνολογία φυτών και από ειδικούς στα καλλυντικά με επικεφαλής τον William P. Lauder εργάστηκαν για τη δημιουργία μιας επωνυμίας που θα ξεπερνούσε την παραδοσιακή έννοια των καλλυντικών. Το 1990 γεννήθηκαν τα καλλυντικά Origins που ενσάρκωναν όσο κανένα άλλο τη φιλοσοφία του οικολογικού «πράσινου» κινήματος. Από την αρχή, η αποστολή της επωνυμίας ήταν να εκτιμά και να σέβεται τόσο τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους όσο και τη φύση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα της Origins προσπαθεί ακόμα και σήμερα να χρησιμοποιεί τα πιο αποτελεσματικά συστατικά της φύσης, την πιο προηγμένη τεχνολογία, καθώς και τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής. 

Δοκιμάστε μια ασφαλή εναλλακτική λύση στα συμβατικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος με τα καλλυντικά Origins – φυσικά και επιστημονικά αποδεδειγμένα, εξαιρετικά αποτελεσματικά και με αίσθηση βιωσιμότητας. Τα προϊόντα περιποίησης Origins συμβάλλουν στην αποκατάσταση της υγιούς όψης της επιδερμίδας. Προσφέρουν ορατή βελτίωση, καθώς δρουν σε αρμονία με τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, όλοι μπορούν να επιλέξουν μια ενυδατική κρέμα Origins, ένα καθαριστικό τζελ Origins ή ακόμη και μια μάσκα Origins που να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες της επιδερμίδας τους. Ένα μπόνους είναι η ανακυκλώσιμη συσκευασία στην οποία διατίθεται κάθε κρέμα προσώπου της Origins.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου