Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Original & Mineral

Original & Mineral

Ομορφιά που είναι υπεύθυνη και φιλική προς το περιβάλλον, ασφαλής σύνθεση, φυσικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και μέταλλα. Όλα αυτά είναι ενσωματωμένα στην επωνυμία Original & Mineral. Γεννήθηκε στην Αυστραλία από την επιθυμία για αγνά καλλυντικά μαλλιών χωρίς περιττά χημικά συστατικά. Χάρη σε αυτό, το styling και η περιποίηση των μαλλιών είναι μια ευχάριστη εμπειρία χωρίς τον κίνδυνο ερεθισμού ή φθοράς από επιθετικές ουσίες.

Τα προϊόντα Original & Mineral αντιπροσωπεύουν έναν άνευ προηγουμένου συνδυασμό πολυτέλειας και φυσικών καλλυντικών για τα μαλλιά. Η Jose Bryce Smith ήρθε με την ιδέα να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των δύο κόσμων το 2000. Μαζί με τον συνέταιρό της, που υπέφερε από δερματίτιδα εξ επαφής και που τόσο τα κοινά όσο και τα πολυτελή προϊόντα προκαλούσαν ερεθισμό με τη χημική τους σύνθεση, ίδρυσε ένα οργανικό κομμωτήριο στο Σύδνεϋ, το πρώτο στο είδος του στην Αυστραλία. Σταδιακά ξεκίνησαν να αναπτύσσουν τα δικά τους προϊόντα και ήταν το 2010 που εμφανίστηκε η σειρά O&M Method που εστίασε στο styling και την περιποίηση των μαλλιών χωρίς τη χρήση θειικών αλάτων, τρικλοσάνης και άλλων επιβλαβών συστατικών.

Εξαιτίας της απαλής κι όμως λειτουργικής και αποτελεσματικής τους σύνθεσης, τα καλλυντικά μαλλιών Original and Mineral έχουν γίνει αγαπημένα όχι μόνο στην Αυστραλία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό που εκτιμάται ιδιαίτερα είναι η υψηλή συγκέντρωση σε εκχυλίσματα από φυτά της Αυστραλίας όπως συζύγιο, βαγξία, Santalum acuminatum, θαλάσσια φύκια από την Τασμανία και δαμάσκηνο Davidson. Δοκιμάστε το βάλσαμο μαλλιών O&M Project Sukuroi, το οποίο λειαίνει τέλεια τα ξηρά και φθαρμένα μαλλιά. Επίσης η κρέμα για styling Original & Mineral Style Guru θα δαμάσει τις ατίθασες μπούκλες σας. Και ανάμεσα στα μεγάλα αστέρια είναι το ξηρό σαμπουάν Original & Mineral Dry Queen.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου