Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

NKD SKN

100% μαύρισμα, χωρίς ταλαιπωρία. Τα καλλυντικά αυτομαυρίσματος NKD SKN περιέχουν συστατικά φυσικής προέλευσης, που φροντίζουν τέλεια το δέρμα σας και τονίζουν την ομορφιά του. Αποκτήστε υπέροχο χάλκινο μαύρισμα με φυσική εμφάνιση σε μια μέρα.

 

Η εταιρεία NKD SKN συνδυάζει τη φύση και την τεχνολογία για να προσφέρει προϊόντα χωρίς συμβιβασμούς, κατάλληλα για κάθε τόνο δέρματος. Χάρη στη σύνθεση που είναι πλούσια σε οργανικά και φυσικά συστατικά, προσφέρει στο δέρμα ενυδάτωση, θρέψη και καλή φόρμα. Τα προϊόντα NKD SKN είναι απαλλαγμένα από αλκοόλη και αρωματικές ουσίες οπότε και απαλλαγμένα από την χαρακτηριστική οσμή που συχνά έχουν τα καλλυντικά αυτομαυρίσματος.

Είτε επιλέξετε κρέμα αυτομαυρίσματος NKD SKN Gradual Glow με εφέ σταδιακού μαυρίσματος είτε NKD SKN Pre-Shower, το οποίο ξεπλένεται και χρησιμοποιείται λίγο πριν το ντους, το σίγουρο είναι πως όποιο προϊόν NKD skin κι αν επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο - όμορφο και φυσικό μαύρισμα που θα λατρέψει ακόμη και το ίδιο σας το δέρμα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου