Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Neutrogena

Neutrogena

Η Neutrogena παρέχει αποτελεσματική φροντίδα για το δέρμα και την επιδερμίδα εδώ και σχεδόν έναν αιώνα. Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1930 όταν ο Manny Stolaroff άρχισε να προμηθεύει προϊόντα σε ινστιτούτα αισθητικής. Η κρίσιμη καμπή επήλθε το 1954, όταν έμαθε για τις ιδιότητες ενός σαπουνιού που κατασκεύασε ο εγγονός του προσωπικού γιατρού του Ναπολέοντα. Το σαπούνι δεν ερέθιζε το δέρμα και ξεπλενόταν εύκολα. Ο Stolaroff ενθουσιάστηκε με το σαπούνι και άρχισε να το διανέμει με την ονομασία Neutrogena.

 

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Τη δεκαετία του ΄60 ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία Neutrogena και ένα άλλο σημαντικό ορόσημο αποτέλεσε η κατοχύρωση της Νορβηγικής συνταγής με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η μοναδική αυτή συνταγή ικανοποιεί τις ανάγκες του δέρματος που εκτίθεται σε δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες.

Σήμερα, ανάμεσα στα αγαπημένα προϊόντα της επωνυμίας ανήκουν η σειρά με τη Νορβηγική συνταγή Neutrogena Visibly Renew, η σειρά περιποίησης δέρματος Neutrogena Visibly Clear καθώς και οι κρέμες χεριών Neutrogena. Χάρη στη χρήση των δραστικών συστατικών και τη συνεργασία με κορυφαίους δερματολόγους, κατασκευάζονται καλλυντικά που αντικατοπτρίζουν πραγματικά τις απαιτήσεις του δέρματος εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική φροντίδα στο δέρμα.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου