Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Neostrata

Neostrata

Αποκτήστε υγιή και λαμπερή επιδερμίδα με νεανική εμφάνιση. Τα καλλυντικά NeoStrata είναι επιστημονικά προηγμένα και κλινικά δοκιμασμένα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που συνιστούν ειδικοί σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε την ικανότητά τους για αποτελεσματική πρόληψη και επίλυση δερματικών προβλημάτων.

Οι ιδρυτές της εταιρείας, Dr. Van Scott και Dr. Yu είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι δερματολόγοι. Δημιούργησαν το πίλινγκ NeoStrata, το πρώτο προϊόν αυτού του τύπου που κάνει χρήση του γλυκολικού οξέος. Το 1974 ανακάλυψαν τη δύναμη των άλφα υδροξυοξέων και δημιούργησαν την κρέμα AHA NeoStrata, μια τεράστια καινοτομία στην φροντίδα αντιγήρανσης.

Σήμερα, τα προϊόντα NeoStrata δεν αντιμετωπίζουν μόνο τη γήρανση, αλλά εξομαλύνουν ορατά, ανανεώνουν και καθαρίζουν την επιδερμίδα, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητά του. Βοηθούν στις περιπτώσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων της υπερχρωματοποίησης, της ακραίας ξηρότητας του δέρματος, της φθοράς λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας, της ροδόχρους ακμής και ακμής. Χαρίστε την αποτελεσματική αλλαγή στην εμφάνιση και την ποιότητα του δέρματός σας με προϊόντα NeoStrata.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου