Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Michael Kors

Michael Kors

 Ο Michael Kors είναι παγκοσμίως γνωστός σχεδιαστής μόδας. Η επωνυμία που φέρει το όνομά του είναι συνώνυμη με την πολυτέλεια, την αποκλειστικότητα και την ποιότητα. Προσφέρει αξεσουάρ μόδας, παπούτσια, ρολόγια, κοσμήματα, γυαλιά και επίσης αρώματα Michael Kors, τα οποία είναι εξίσου διαχρονικά και εκλεπτυσμένα όπως και η ίδια η επωνυμία.

Ο Michael Kors σχεδιάζει ρούχα από τα 19 του. Σπούδασε σχέδιο μόδας στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια εργάστηκε ως δημιουργικός διευθυντής του διάσημου οίκου μόδας Céline. Από το 1981 άρχισε να δημιουργεί με το δικό του εμπορικό σήμα που φέρει το όνομά του και είναι αποκλειστικά αφοσιωμένος σε αυτό από το 2003. Τα ρούχα του έχουν φορεθεί από τις Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez ή Nicole Kidman, και μπορείτε να βρείτε μπουτίκ αυτής της αμερικανικής επωνυμίας σε πρωτεύουσες όλου του κόσμου - από την Νέα Υόρκη έως το Παρίσι και από το Μιλάνο μέχρι το Ντουμπάι.

Το πρώτο άρωμα Michael Kors κυκλοφόρησε το 2001. Τώρα η επωνυμία έχει παρουσιάσει αρκετές δεκάδες αρώματα για άνδρες και γυναίκες, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με αρωματοποιούς όλου του κόσμου. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, το γκουρμέ ανατολίτικο-λουλουδένιο άρωμα Michael Kors Wonderlust, το λουλουδένιο Eau de Parfume Michael Kors Sparkling Blush, το σαγηνευτικό άρωμα Michael Kors Glam Jasmine με γιασεμί στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το αισθησιακό γυναικείο άρωμα Michael Kors Sexy Amber ή το ξυλώδες Michael Kors Midnight Shimmer, το οποίο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το βράδυ.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου