Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Michael Kors

Michael Kors

Ο Michael Kors είναι ένας παγκοσμίως γνωστός σχεδιαστής μόδας. Το εμπορικό σήμα που φέρει το όνομά του είναι συνώνυμο της πολυτέλειας, της αποκλειστικότητας και της ποιότητας. Παράγει αξεσουάρ μόδας, παπούτσια, ρολόγια, κοσμήματα και γυαλιά, ενώ υπάρχουν και τα αρώματα Michael Kors που είναι τόσο διαχρονικά και εκλεπτυσμένα όσο και η ίδια η επωνυμία.

Ο Michael Kors σχεδιάζει ρούχα από τα 19 του. Σπούδασε σχέδιο μόδας στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια εργάστηκε ως δημιουργικός διευθυντής του διάσημου οίκου μόδας Céline. Από το 1981 άρχισε να δημιουργεί με το εμπορικό σήμα που φέρει το όνομά του και είναι αποκλειστικά αφοσιωμένος σε αυτό από το 2003. Τα ρούχα του έχουν φορεθεί από τις Michelle Obama, Kate Middleton, Angelina Jolie, Jennifer Lopez ή Nicole Kidman, και μπορείτε να βρείτε μπουτίκ αυτής της αμερικανικής επωνυμίας στις πρωτεύουσες όλου του κόσμου – από την Νέα Υόρκη έως το Παρίσι και από το Μιλάνο μέχρι το Ντουμπάι.

Το πρώτο άρωμα Michael Kors κυκλοφόρησε το 2001. Τώρα η επωνυμία διαθέτει δεκάδες αρώματα για άνδρες και γυναίκες, τα οποία δημιουργούνται σε συνεργασία με αρωματοποιούς παγκοσμίου φήμης. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, το γκουρμέ ανατολίτικο-λουλουδάτο άρωμα Wonderlust, το λουλουδάτο Eau de Parfum Gorgeous! ή το αισθησιακό γυναικείο άρωμα Sexy Amber. Γιατί με τον Michael Kors, δεν θα κάνετε ποτέ λάθος.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου