Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mario Badescu

Mario Badescu

Απλή, απαλή και αποτελεσματική – ακριβώς αυτή είναι η αμερικανική επωνυμία περιποίησης της επιδερμίδας με ευρωπαϊκές ρίζες Mario Badescu. Προσφέρει μια ευρεία ποικιλία αποτελεσματικών προϊόντων εμπλουτισμένων με φυτικά εκχυλίσματα που είναι απαλά με την επιδερμίδα αλλά αποτελεσματικά με την ακμή, τις ρυτίδες και τις άλλες ατέλειες.

Η επωνυμία καλλυντικών Mario Badescu ιδρύθηκε το 1967 στη Νέα Υόρκη, όταν ο ιδρυτής της άρχισε να λειτουργεί ένα κέντρο ομορφιάς στο διαμέρισμα δύο δωματίων που είχε στο Μανχάταν προσφέροντας περιποίηση ομορφιάς σε ευρωπαϊκό στυλ. Εκείνη τη στιγμή, κανείς δεν ήξερε ότι ιδρύονταν ένα παγκοσμίου φήμης κέντρο αισθητικής που θα εξακολουθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη και 50 χρόνια μετά. Σήμερα η Mario Badescu είναι μια επωνυμία που διαπερνά τα όρια των γενεών και φροντίζει για ολόκληρο τον κύκλο ζωής της επιδερμίδας – από αποτελεσματικές λύσεις κατά της ακμής μέχρι προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τη γήρανση της επιδερμίδας. Το βασικό όραμα των καλλυντικών Mario Badescu είναι να παρέχουν σε όλους αποτελεσματική περιποίηση ευρωπαϊκής ποιότητας, την οποία μπορούν να απολαύσουν στην άνεση του σπιτιού. 

Δοκιμάστε το θρυλικό προϊόν τοπικής περιποίησης κατά της ακμής Mario Badescu Drying Lotion που στοχεύει ειδικά τις επιφανειακές ατέλειες της επιδερμίδας και αφαιρεί τα σπυράκια μέσα σε μια νύχτα, ή το Mario Badescu Silver Powder, το οποίο καθαρίζει αποτελεσματικά και αφαιρεί το μακιγιάζ από την ζώνη-Τ. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε το θρυλικό Mario Badescu Facial Spray με λάδι λεβάντας, καταπραϋντική αλόη και απαλό χαμομήλι, το οποίο αφήνει την επιδερμίδα όμορφα αναζωογονημένη, λαμπερή και ενυδατωμένη. Ανάμεσα στα θρυλικά προϊόντα περιλαμβάνεται το Mario Badescu Aloe Vera Toner και το Mario Badescu Vitamin C serum.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου