Βουρτάκια και πινέλα για τα φρύδια

Βουρτάκια και πινέλα για τα φρύδια
Φίλτρο

Γιατί να αγοράσετε βουρτσάκι ή πινέλο για τα φρύδια

Πάντα προσαρμόζετε τα φρύδια σας αμέσως μετά την εφαρμογή του make-up; Δεν υπάρχει αμφιβολία. Τα φρύδια είναι βασικά στη συνολική εμφάνιση του προσώπου, γι’ αυτό πρέπει πάντα να έχετε πρακτικά βουρτσάκια και πινέλα για τα φρύδια.

Χτένισμα των φρυδιών

  • Τo σπιράλ και τo βουρτσάκι για τα φρύδια θα σας εξυπηρετήσουν διπλά. Οι τρίχες σε σχήμα σπιράλ ή τα κλασικά βουρτσάκια με τη μία σειρά χτενίζουν τα φρύδια και τους δίνουν το επιθυμητό σχήμα. Θα τα χρησιμοποιήσετε μια δεύτερη φορά αφού εφαρμόσετε τη σκιά, την πομάδα ή το μολύβι φρυδιών. Θα καταφέρετε να αναμείξετε ελαφρώς το χρώμα και να πετύχετε ένα φυσικό λουκ. Επιπλέον, το σπιράλ βουρτσάκι φρυδιών μπορεί να λυγίσει υπό γωνία χάρη στο σύρμα στη μέση, κι έτσι μπορείτε να το χειριστείτε πιο άνετα.

Συμβουλή: Για να δημιουργήσετε ένα φουντωτό λουκ φρυδιών χτενίστε τις τρίχες προς τα επάνω και σταθεροποιήστε τες.

Συμβουλή 2: Χρησιμοποιήστε επίσης το σπιράλ σαν βουρτσάκι για τις βλεφαρίδες – κατάλληλο για να τις χτενίζετε προτού εφαρμόσετε τη μάσκαρα.

  • Η χτένα για τα φρύδια είναι εξαιρετική ειδικά για να δώσετε σχήμα στον τόξο των φρυδιών προτού τα προσαρμόσετε περαιτέρω. Επιπλέον, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε όταν βάφετε τις βλεφαρίδες. Με αυτή μπορείτε να αφαιρέσετε το επιπλέον χρώμα που κόλλησε σε αυτές και να αφήσετε τις βλεφαρίδες όμορφα διαχωρισμένες.

Χρωματισμός των φρυδιών

  • Το πινέλο φρυδιών χρησιμοποιείται για να εφαρμόσετε τη σκιά, το τζελ με χρωστικές ή την πομάδα στα φρύδια. Αυτό το επίπεδο πινέλο με λοξή άκρη είναι ιδανικό για την ακριβή εφαρμογή στις μικρές περιοχές των φρυδιών ή ακόμη και για να σχεδιάζετε κάθε τρίχα ξεχωριστά. Το πινέλο φρυδιών σε μινιατούρα είναι συνηθισμένο κομμάτι στις παλέτες φρυδιών, που είναι πολύ αγαπημένες ανάμεσα στους πελάτες.

Όλα σε ένα

Δεν έχετε χώρο στο νεσεσέρ σας; Η πρακτική λύση είναι πινέλα και βουρτσάκια φρυδιών 2 σε 1. Με ένα και μόνο εργαλείο, μπορείτε να διαμορφώσετε απόλυτα τα φρύδια σας. Εάν θέλετε ένα πραγματικά τέλειο σχήμα, τότε βασιστείτε σε ένα πινέλο φρυδιών με στένσιλ. Δημιουργήστε με αυτά επαγγελματικά, συμμετρικά φρύδια.

Μόλις αποκτήσετε ένα βουρτσάκι ή πινέλο για φρύδια, θα το κρατήσετε για πολλά χρόνια. Απλώς καθαρίζετέ το τακτικά. Το ταξίδι για να αποκτήσετε ονειρεμένα φρύδια ξεκινά με ένα βουρτσάκι και ένα πινέλο. Διαλέξτε το δικό σας!