Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MAC Cosmetics

MAC Cosmetics

Η M·A·C είναι εταιρεία επαγγελματικού μακιγιάζ που διαμορφώνει εδώ και χρόνια τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας από τα παρασκήνια των επιδείξεων. Συνεργάζεται με εξέχουσες προσωπικότητες της τέχνης, της μόδας και της ποπ κουλτούρας και ασπάζεται την ιδεολογία «All Ages, All Races, All Genders». Για εκατομμύρια ανθρώπους σημαίνει κάτι περισσότερο από μία ακόμη εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς.

Η εταιρεία Make-up Art Cosmetics ιδρύθηκε στο Τορόντο του Καναδά. Έναυσμα για την δημιουργία της στάθηκε η έλλειψη ποιότητας των διαθέσιμων προϊόντων μακιγιάζ. Ο μακιγιέρ και φωτογράφος Frank Toskan μαζί με τον κομμωτή Frank Angelo δημιούργησαν τη δική τους συλλογή καλλυντικών με προϊόντα που σχεδιάστηκαν ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις στην φωτογραφία της μόδας και του καλλιτεχνικού μακιγιάζ. Η εμφάνισή τους στην αγορά ταρακούνησε τη βιομηχανία των καλλυντικών.

Η εκπληκτικά ευρεία γκάμα προϊόντων, ο συνδυασμός του γκλάμουρ και του κομψού με το street style και το πρακτικό, οι επαγγελματίες μακιγιέρ έναντι των κλασικών πωλητών και το επαναστατικό πνεύμα της εταιρείας αποτελούν τα χαρακτηριστικά της MAC που την καθιστούν ξεχωριστή και άξια θαυμασμού. Σήμερα εκπροσωπείται σε 90 χώρες παγκοσμίως και κάθε χρόνο παρουσιάζει νέα προϊόντα σε περισσότερες από 50 συλλογές της.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου