Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

L'Oréal Professionnel Serie Expert

Η αγαπημένη σας Serie Expert σε νέα συσκευασία! 

Αναπτύχθηκε από επαγγελματίες για όσους αγαπούν την επαγγελματική περιποίηση μαλλιών. Έμπειροι επιστήμονες, μαζί με τους καλύτερους κομμωτές στον κόσμο, δημιούργησαν την περιποίηση μαλλιών Serie Expert.

Τώρα ακόμη πιο επαγγελματική, σύγχρονη και βιώσιμη.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

Έχετε ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά και αναρωτιέστε πώς θα τους προσφέρετε όλα όσα χρειάζονται;
Η σειρά Serie Expert Absolut Repair για άμεση ανανέωση της επιφάνειας των μαλλιών και αναζωογόνησή τους, περιλαμβάνει εκχυλίσματα από πρωτεΐνη δημητριακών και χρυσή κινόα. Η κατεστραμμένη επιφάνεια των μαλλιών αμέσως μεταμορφώνεται και τα μαλλιά είναι απαλά, λαμπερά και ελαφριά στην αφή.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Θέλετε να διατηρήσετε το μήκος των μαλλιών σας αλλά την ίδια στιγμή έχετε αδύναμες και λεπτές άκρες;
Τότε η Serie Expert Pro Longer είναι ιδανική για εσάς. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Θέλετε το τελικό αποτέλεσμα του νέους σας χρώματος και μπαλαγιάζ να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο ακριβώς όπως την ημέρα που βγήκατε από το κομμωτήριο;
Δοκιμάστε το διφασικό πρωτόκολλο για το σπίτι της επαγγελματικής σειράς Serie Expert Metal Detox, που εξασφαλίζει σταθερό καθαρισμό και προστασία των μαλλιών από την εναπόθεση μεταλλικών σωματιδίων μετά από κάθε υπηρεσία βαφής, μπαλαγιάζ ή ξανοίγματος. Διατηρεί το ζωντανό και έντονα λαμπερό χρώμα στα μαλλιά. Συγχρόνως το Metal Detox παρέχει προστασία του χρώματος από τη UV ακτινοβολία, ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα χρώματα και αντανακλάσεις.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Ψάχνετε για τη σωστή περιποίηση των ξανθών μαλλιών σας;
Τα προϊόντα Serie Expert Blondifier φροντίζουν για τη ζωντάνια του χρώματος και τη λάμψη των ξανθών μαλλιών σας. 
Για να φροντίσετε τα ξανθά μαλλιά σας, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Αφού συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας και διαλέξετε το χρώμα, το μπαλαγιάζ ή το ξάνοιγμα, θα συμφωνήσετε μαζί του εάν θέλετε να έχετε ζεστές ή ψυχρές αποχρώσεις. Οπότε η περιποίηση στο σπίτι πρέπει να ταιριάζει με αυτό που διαλέξατε. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

Τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται επαγγελματική φροντίδα για να διατηρήσουν τη λάμψη, τη ζωντάνια και το βάθος σε όλο το μήκος τους που έχει τη μεγαλύτερη τάση να χάνει το χρώμα του. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε από ανεπαρκή φροντίδα ή ανάλογα με το πόσο πορώδη είναι τα ίδια τα μαλλιά.