Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Loewe

Γνωρίστε την ισπανική επωνυμία LOEWE.

Τα αρώματα LOEWE είναι, κυριολεκτικά, έργα τέχνης που γεννήθηκαν από τη φύση. Τα αρώματα LOEWE είναι κατασκευασμένα στην Ισπανία, είναι φυσικά, οργανικά και στη σύστασή τους θα βρείτε ποιοτικά, υψηλής συγκέντρωσης φυσικά έλαια.

Η ιστορία της επωνυμίας LOEWE ξεκίνησε να γράφεται στην Ισπανία ήδη από το 1846. Το 2013, ο Jonathan Anderson, ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές της γενιάς του, διορίστηκε διευθυντής δημιουργικού της LOEWE. Από τότε, έχει γραφτεί ένα νέο κεφάλαιο της επωνυμίας, στο οποίο τον πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν η τέχνη, ο έντονος ισπανικός τρόπος ζωής και μια εκλεπτυσμένη αλλά συγχρόνως παιχνιδιάρικη προσέγγιση της μόδας.

Το πρώτο άρωμα LOEWE που δημιούργησε για την επωνυμία ο Jonathan ονομάζεται LOEWE 001. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Nuria Cruelles, την κορυφαία αρωματοποιό του οίκου LOEWE. Η καινοτόμος και συγχρόνως κομψή αρωματική του σύνθεση κρύβει την ίδια φρεσκάδα, πολυμορφία και ζωντάνια όπως η ίδια η επωνυμία LOEWE υπό τη διεύθυνση του Jonathan.

Ανακαλύψτε την ευρεία ποικιλία των αρωμάτων LOEWE και δοκιμάστε μερικά από τα πιο αγαπημένα αρώματα όπως το ανδρικό LOEWE Solo με αναζωογονητικές εσπεριδοειδείς νότες, το ανδρικό Eau de Toilette LOEWE Solo Cedro Eau με ξυλώδεις και πικάντικες νότες ή το Eau de Parfum LOEWE 7 Anonimo, το οποίο κρύβει μεθυστικές νότες θυμιάματος και δέρματος. Οι κυρίες θα βρουν την ευκαιρία για μια αλλαγή με τα αρώματα LOEWE Aura ή LOEWE 001 με δελεαστικές ξυλώδεις νότες.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου