Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Lab Series

Lab Series

 Καινοτόμα, προηγμένη και εξαιρετικά αποτελεσματική φροντίδα, που αναπτύχθηκε για να ταιριάζει στην επιδερμίδα του άνδρα – αυτά είναι τα καλλυντικά Lab Series, τα οποία βοηθάνε τους άνδρες σε όλο τον κόσμο να δείχνουν και να αισθάνονται στα καλύτερά τους. Η ιστορία της επωνυμίας Lab Series αρχίζει να γράφεται ήδη από το 1987.

Η φιλοσοφία της βασίζεται στη γνώση ότι η επιδερμίδα του άνδρα και της γυναίκας διαφέρει σημαντικά, και γι’ αυτό διαφέρουν και οι ανάγκες τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνδρες χρειάζονται καλλυντικά προϊόντα που να ταιριάζουν απόλυτα στην επιδερμίδα τους. Η Lab Series προσφέρει στους άνδρες λύσεις που βασίζονται στην προηγμένη τεχνολογία, σύμφωνα με την επιστημονική έρευνα και την εμπειρία πολλών χρόνων. Η επωνυμία έχει επίσης στόχο να δώσει προσοχή στον τρόπο με τον οποίο οι άνδρες προσεγγίζουν την φροντίδα της επιδερμίδας τους και λαμβάνει υπόψη το πως αυτοί θέλουν να χρησιμοποιούν τα καλλυντικά.

Στο χαρτοφυλάκιο της Lab Series θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μια ολοκληρωμένη φροντίδα της επιδερμίδας. Δοκιμάστε, για παράδειγμα, την κρέμα Lab Series Instant Filter Moisturizer, η οποία ενοποιεί τον τόνο της επιδερμίδας, το καθαριστικό Lab Series Multi-Action Face Wash, το οποίο ανοίγει τέλεια τους πόρους και απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα ή το ανακουφιστικό βάλσαμο για μετά το ξύρισμα Lab Series Shave.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου