Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Korloff

Korloff

Πολυτέλεια που μπορείτε να αισθανθείτε– η Korloff είναι μια γαλλική εταιρεία κοσμημάτων που παράγει πολυτελή κοσμήματα, ρολόγια, μανικετόκουμπα, στυλό πολυτελείας και, τέλος, niche αρώματα.

 

Ο οίκος κοσμημάτων Korloff έχει μια αξιοσημείωτη ιστορία που συνδέεται με ένα μυστηριώδες ακατέργαστο μαύρο διαμάντι 200 καρατίων, το μεγαλύτερο στον κόσμο. Ο θρύλος λέει ότι αυτό το εξαιρετικό κόσμημα ανήκε στην αριστοκρατική ρωσική οικογένεια Korloff-Sapojnikoff, η οποία το κληροδότησε από γενιά σε γενιά ως φυλαχτό πριν εγκαταλείψει τη Ρωσία το 1917.  Τα αρώματα Korloff, με τις τολμηρές αρωματικές τους συνθέσεις, κάνουν πιο έντονη και παρατείνουν την ηχώ των συναισθημάτων που προκαλούν τα πολυτελή κοσμήματα της επωνυμίας. Είναι ένας συνδυασμός πολυτέλειας, αισθησιασμού και πρόκλησης, και πάνω απ’ όλα είναι εκλεπτυσμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. 

Αξίζει να αναφέρουμε τα γυναικεία Eau de Parfum Korloff Gold, Korloff Lady ή το εμβληματικό Korloff Korlove. Αλλά και οι άντρες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Ανακαλύψτε το αρωματικό κόσμημα με τη μορφή του Eau de Toilette Korloff In White ή ερωτευτείτε το ανδρικό Eau de Parfum Korloff Pour Homme. Υποκύψτε σε νέες αρωματικές συνθέσεις και χαρίστε στον εαυτό σας αυτά τα πολυτελή αρωματικά στολίδια.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου