Σχετικά με την εταιρεία Kenzo

Ο γαλλικός οίκος μόδας Kenzo αντλεί στοιχεία από το παραδοσιακό ασιατικό στυλ καθώς και από την ευρωπαϊκή πολυτελή μόδα. Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Kenzo Takada ίδρυσε την φημισμένη εταιρία στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Τα περιοδικά μόδας των αδελφών του ήταν αυτά που τον έκαναν να αγαπήσει τον τομέα και να μετακομίσει από το Τόκιο στο Παρίσι, όπου σύντομα έγινε διάσημος για τα τολμηρά του σχέδια και τις θεαματικές επιδείξεις μόδας.

 

Το πρώτο άρωμα Kenzo εμφανίστηκε στην αγορά το 1988 και αντικατοπτρίζει όπως και τα άλλα αρώματα του οίκου τα εξωτικά μοτίβα που λατρεύει ο σχεδιαστής. Τα γυναικεία και ανδρικά αρώματα Kenzo, χαρακτηρίζονται από τους πρωτοποριακούς συνδυασμούς αρωματικών συστατικών, χάρη στους οποίους κατέκτησαν τις καρδιές ανθρώπων ανά τον κόσμο. Θρυλικό θεωρείται πλέον το λουλουδένιο άρωμα Kenzo Flower όπως και το έντονο και γλυκό Jungle L'Élephant.

Η Kenzo εξακολουθεί να ανήκει στις εταιρείες που ορίζουν τις τάσεις στο χώρο της μόδας και των αρωμάτων. Συμμετέχει σε δημιουργικά προγράμματα, συνεργάζεται με νέους καλλιτέχνες και εμπνέεται διαρκώς από την πολυφωνία του κόσμου γύρω μας.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Άνοιγμα φίλτρου Κλείσιμο φίλτρου
Κορυφαία σε πώληση