Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Kenzo

kenzo

Η πρωτοτυπία, η δημιουργικότητα και ο συνδυασμός εξωτικών στοιχείων με αναφορές στον ασιατικό πολιτισμό είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του οίκου πολυτελείας Kenzo, ο οποίος διατηρεί ηγετική θέση στον κόσμο της μόδας και των αρωμάτων. Το μότο του οίκου είναι «Για έναν όμορφο κόσμο» και στις δημιουργίες του καθρεφτίζεται η ενέργεια, η χαρά, ο αντικομφορμισμός και η έμπνευση από τη φύση.

To 1970 o σχεδιαστής Kenzo Takada μετακόμισε από την Ιαπωνία στο Παρίσι, όπου άνοιξε την πρώτη του μπουτίκ. Για τον οίκο Kenzo είναι χαρακτηριστικός ο συνδυασμός παραδοσιακών ιαπωνικών στοιχείων με το ευρωπαϊκό στιλ και την παριζιάνικη κομψότητα.

Τα αρώματα Kenzo εκπροσωπούν υπέροχα τις αξίες του οίκου - είναι παιχνιδιάρικα, πολύχρωμα και εντυπωσιακά. Το πιο δημοφιλές γυναικείο άρωμα Kenzo είναι χωρίς αμφιβολία το Flower by Kenzo, που απαντάει στο ερώτημα «πώς θα μύριζε η παπαρούνα αν είχε άρωμα». Αξίζει να αναφέρουμε επίσης το γυναικείο άρωμα με νότες βανίλιας Kenzo Amour, την πρωτότυπη συλλογή αρωμάτων Kenzo World και το άρωμα L’Eau Kenzo. Οι άντρες θα ενθουσιαστούν σίγουρα με το άρωμα Kenzo Homme.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου