Σίδερο μαλλιών για μπούκλες

Σίδερο μαλλιών για μπούκλες
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία

Πώς να επιλέξετε σίδερο μαλλιών για κυματιστά μαλλιά

Χαρίστε στα μαλλιά σας όγκο και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με την πρώτη ματιά. Δημιουργήστε στη στιγμή ένα retro χτένισμα με το σίδερο μαλλιών για μπούκλες (ή αλλιώς σίδερο για κυματιστά μαλλιά ή πρέσα για μπούκλες ή σίδερο για μπούκλες). Διαλέξτε το καλύτερο σίδερο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και απολαύστε κυματιστά μαλλιά σαν να σας περιποιήθηκε επαγγελματίας. Πώς να διαλέξετε;

Επιλογή σίδερου μαλλιών για μπούκλες σύμφωνα με τις ιδιότητες

  • Όσες έχουν ξηρά και εύθραυστα μαλλιά θα αγαπήσουν τον ιονισμό του σίδερου για μπούκλες. Η λειτουργία ιονισμού προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά και εξασφαλίζει λάμψη και απαλότητα χωρίς φριζάρισμα.
  • Ο έλεγχος της θερμοκρασίας εξασφαλίζει ότι δεν θα καίτε τα πολύ λεπτά μαλλιά, ενώ, αντίθετα, μπορείτε να δαμάσετε τα ατίθασα μαλλιά χάρη στην υψηλή θερμοκρασία. Όσο πιο λεπτά και κατεστραμμένα μαλλιά έχετε, τόσο χαμηλότερη θερμοκρασία θα χρησιμοποιείτε. Για ευαίσθητα μαλλιά, συστήνουμε θερμοκρασία γύρω στους 120 °C, ενώ για το styling σγουρών, παχιών και ατίθασων μαλλιών επιλέξτε θερμοκρασία έως 200 °C.
  • Τα επιπλέον εξαρτήματα σας βοηθάνε να δημιουργήσετε πολλά και διαφορετικά στυλ με μία μόνο συσκευή. Τί λέτε, λοιπόν, για ένα σίδερο μαλλιών για ίσιωμα το οποίο μετατρέπεται σε σίδερο για μπούκλες με ένα μόνο κλικ;

Επιλογή σίδερου μαλλιών για μπούκλες σύμφωνα με το υλικό των πλακών

  • Οι πλάκες τιτανίου ξεχωρίζουν για τη μακρά διάρκεια ζωής τους και για την σταθερή κατανομή θερμοκρασίας.
  • Οι κεραμικές πλάκες θερμαίνονται ομοιόμορφα και είναι απαλές με τα μαλλιά.
  • Οι πλάκες με επίστρωση τουρμαλίνης (κεραμικές και τιτανίου) είναι κατάλληλες για τα φθαρμένα μαλλιά, τα οποία μετά το styling μπορούν να επανακτήσουν τη λάμψη και την υγιή εμφάνισή τους.

Πώς χρησιμοποιείται το σίδερο μαλλιών για μπούκλες;

Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή. Η συνήθης διαδικασία για να αποκτήσετε κυματιστά μαλλιά είναι η ακόλουθη:

  • Ενεργοποιήστε το σίδερο μαλλιών για μπούκλες, ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία και αφήστε το για λίγο να ζεσταθεί.
  • Εισάγετε μια λεπτή τούφα μαλλιά από τη ρίζα στις θερμαινόμενες πλάκες και αφήστε τη θερμότητα να δράσει για περίπου 5 δευτερόλεπτα. Έπειτα απελευθερώστε τις πλάκες και προχωρήστε με το σίδερο λίγο πιο κάτω στην ίδια τούφα. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο κατά μήκος ολόκληρης της τούφας και ολοκληρώστε όλα τα μαλλιά.
  • Αν και το σίδερο μαλλιών για μπούκλες είναι παρόμοιο με το σίδερο μαλλιών για ίσιωμα, ωστόσο αυτό δεν χρησιμοποιείται για να «τρέξεις» κατά μήκος τα μαλλιά, καθώς έτσι καταστρέφεται το εφέ των μικρών κυμάτων, που είναι τυπικό των κυματιστών μαλλιών.
  • Αν θέλετε να πετύχετε maximum όγκο, μετά τους κυματισμούς βουρτσίστε απαλά τα μαλλιά σας.

Θέλετε περισσότερο όγκο; Αποκτήστε το τριπλό σίδερο για κυματισμούς, το οποίο θα δημιουργήσει ελαφρώς πιο μεγάλους κυματισμούς που κυριολεκτικά θα απογειώσουν το χτένισμά σας. Είτε διαλέξετε σίδερο για μπούκλες, σίδερο για ίσιωμα των μαλλιών ή για κυματισμούς, προστατεύστε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα. Με τη βοήθεια των προϊόντων για την προστασία των μαλλιών υψηλής ποιότητας, θα αποτρέψετε την φθορά των μαλλιών, ακόμη και με συχνή χρήση του σίδερου για μπούκλες ή για ίσιωμα.