Διογκωτικά χειλιών

Κορυφαία σε πώληση

Δεν έχετε σαρκώδη χείλη και αναρωτιέστε με ποιον τρόπο να τους δώσετε τον όγκο που θέλετε; Ξεχάστε την αύξηση του όγκου των χειλιών με αντλία κενού ή επεμβατικές καλλυντικές διαδικασίες. Δοκιμάστε ανώδυνα προϊόντα για αύξηση του όγκου των χειλιών που σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε σαρκώδη χείλη στο σπίτι.

Πώς λειτουργούν τα διογκωτικά χειλιών;

Τα προϊόντα για αύξηση του όγκου των χειλιών (ή lip plumpers) περιέχουν συστατικά που επιταχύνουν την κυκλοφορία του αίματος στα χείλη. Αυτό οδηγεί σε απαλό μυρμήγκιασμα, ερυθρότητα και, πάνω απ΄ όλα, σε αύξηση του όγκου των χειλιών. Μετά από λίγο, το μυρμήγκιασμα εξασθενεί και τα χείλη παραμένουν σαρκώδη για αρκετές ώρες.

Παρόλο που αυτή η οπτική διόγκωση των χειλιών διαρκεί το πολύ μερικές ώρες, μπορείτε όμως να επαναλάβετε αυτό το μικρό θαύμα. Αρκεί να έχετε το διογκωτικό βάλσαμο χειλιών πάντα στην τσάντα σας και να το εφαρμόσετε ξανά στα χείλη σας όταν είναι απαραίτητο. Εκτός από διογκωτικά βάλσαμα και ορούς για τα χείλη, στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης λιπ γκλος και διογκωτικά κραγιόν