Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

K18

K18

Ζήστε μια επανάσταση στη φροντίδα των μαλλιών και αντιστρέψτε τις μακροχρόνιες βλάβες σε μόλις 4 λεπτά. Η αμερικανική επωνυμία καλλυντικών μαλλιών K18 Biomimetic Hairscience έρχεται στην αγορά με το επαναστατικό μόριο K18Peptide™, το οποίο βοηθά στην επανασύνδεση των αλυσίδων κερατίνης στις ίνες της τρίχας, αποκαθιστά τους δισουλφιδικούς δεσμούς και έτσι αποκαθιστά τη χαμένη υγιή όψη των μαλλιών. Τα προϊόντα K18 όχι μόνο καλύπτουν τη φθορά των μαλλιών, αλλά επανορθώνουν τα μαλλιά από μέσα.

 

Η επωνυμία K18 ιδρύθηκε στα τέλη του 2020 από το ζεύγος Britta Cox και Suveen Sahiba. Η σύνθεση των προϊόντων συνδυάζει βιοτεχνολογία και περιποίηση μαλλιών, είναι το αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας, δρα σε βαθύτερο επίπεδο και μοριακά αλλάζει και επανορθώνει τις σπασμένες πολυπεπτιδικές αλυσίδες. Αυτό ενδυναμώνει τα μαλλιά και τα αφήνει απαλά, λεία και ελαστικά. Χρειάζονται μόνο 4 λεπτά για να αποκτήσετε υγιή μαλλιά. Μετά από μία μόνο επίσκεψη στο κομμωτήριο, τα μαλλιά ανακτούν το 91% της αρχικής τους δύναμης και το 94% της αρχικής ελαστικότητάς τους. 

Αξίζει να αναφέρουμε και να δοκιμάσουμε την αγαπημένη θεραπεία μαλλιών χωρίς ξέβγαλμα K18 Leave-in Molecular Hair Mask, η οποία θα αντιστρέψει σε μόλις 4 λεπτά τη ζημιά που προκαλείται από το βάψιμο, το ξάνοιγμα ή το θερμικό styling των μαλλιών. Το σπρέι αποκατάστασης μαλλιών K18 Professional Molecular Repair Hair Mist βοηθά στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων ινών της τρίχας και αφήνει τα μαλλιά ελαστικά και ενδυναμωμένα.  Γιατί όλοι αξίζουν υγιή μαλλιά. Κι επειδή η επωνυμία πιστεύει ότι οι τάσεις είναι μόνο προσωρινές και το ίδιο ισχύει και για τη φθορά των μαλλιών. 

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου