Ανακαλύψτε το Scandal by Night

Το Scandal by Night του οίκου Jean Paul Gaultier είναι το άρωμα της φημισμένης συνοικίας Pigalle του Παρισιού. Ο ίδιος ο J. P. Gaultier αγαπάει τη συνοικία αυτή που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες. Το άρωμα συλλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο το θηλυκό και εξεζητημένο Παρίσι χαλαρώνει στη νυχτερινή ζωή της Pigalle. Αυτός ο εθιστικός συνδυασμός μελιού, σανταλόξυλου, φασολιών τόνκα και υπνωτιστικής τουμπερόζας δίνει την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Σχετικά με τον οίκο Jean Paul Gaultier

Η δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή μόδας Jean Paul Gaultier αποτελεί την ενσάρκωση της εξέγερσης, του αισθησιασμού και της ελευθερίας. O J. P. Gaultier μετέφερε το ελεύθερο στυλ του δρόμου στην πασαρέλα κι από εκεί το επέστρεψε και πάλι στον δρόμο. Δικαίως κέρδισε τον χαρακτηρισμό “enfant terrible“ της μόδας.

Ο Jean Paul Gaultier παρουσίασε την πρώτη του συλλογή μόδας στα μέσα της δεκαετίας του 1980. Αργότερα σχεδίασε τα λατρεμένα πλέον κοστούμια της Madonna και κοστούμια για διάφορες ταινίες.

Τα τυπικά χαρακτηριστικά της δημιουργίας του αντικατοπτρίζονται στις αρωματικές συνθέσεις του, που μας εκπλήσσουν για περισσότερα από 20 χρόνια. Το πρώτο άρωμα Jean Paul Gaultier εμφανίστηκε στην αγορά το 1993 και ο οίκος συνεχίζει την παράδοση παρουσιάζοντας μοναδικά αρώματα. Το εκκεντρικό άρωμα Jean Paul Gaultier Scandal του 2017 προκαλεί ξανά ολόκληρο τον κόσμο.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Ταξινόμηση από τα πιο δημοφιλή Κατά τιμή