Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Jaguar

jaguar

Τα ανδρικά αρώματα της μάρκας Jaguar είναι ακριβώς όπως τα θρυλικά αυτοκίνητα - διακριτικά, δυναμικά και αρρενωπά. Ο σχεδιασμός είναι ακριβής και διαχρονικός, κάτι που χαρακτηρίζει απόλυτα την μάρκα. 

Το πρώτο πολυτελές αυτοκίνητο της Jaguar βγήκε στους βρετανικούς δρόμους το 1935. Εκείνη την εποχή, ωστόσο, ήταν υπό την επωνυμία Swallow Sidecars Company, η οποία ιδρύθηκε το 1922 από τους Sir William Lyons και William Walmsley ως εταιρεία που κατασκεύαζε πλευρικά καθίσματα για μοτοσικλέτες. Το όνομά της μετονομάστηκε σε Jaguar Cars Limited μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Το 1988 βγήκε το πρώτο άρωμα της Jaguar που ονομάζεται Jaguar for Men. Κρύβοντας τους αρωματικούς τόνους του βασιλικού, των μπαχαρικών και του θερμού ξύλου, έγινε ξαφνικά το τέλειο συμπλήρωμα για τους λάτρεις των ισχυρών αυτοκινήτων. Με τα χρόνια βγήκαν κι άλλα χαρισματικά αρώματα - το Eau de Toilette Jaguar Pace με δεντρολίβανο και πιπέρι, το ανατολίτικο Jaguar Classic με φρέσκα εσπεριδοειδή και μπαχαρικά, το αρωματικό Jaguar Classic Gold με φρουτώδη και ξυλώδη στοιχεία ή το ανατολίτικο ξύλινο άρωμα Jaguar Vision, με τόνους ανανά, μήλου και σανδαλόξυλου.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου