Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Hawaiian Tropic

Σχετικά με την Hawaiian Tropic

Λατρεύετε το μαύρισμα και το άγγιγμα των ακτίνων του ήλιου στο δέρμα σας; Εμπνευσμένη από τις τροπικές παραλίες της Χαβάης, η Hawaiian Tropic θα γίνει ο πιστός σας σύντροφος για το καλοκαίρι. Το κάθε προϊόν δίνει λίγη από την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που αφιερώνει στην παραγωγή των καλλυντικών της.

 

Οι λάτρεις του ήλιου μπορούν να βρουν άνετη και τρέντι ένδυση παραλίας Hawaiian Tropic. Τα κλασικά σχέδια και τα ποιοτικά υλικά συμπληρώνονται και τονίζονται με πλούσια μοτίβα και πρωτότυπες εκτυπώσεις. Τα αντηλιακά προϊόντα της εταιρείας αξίζουν την προσοχή σας και για το εκπληκτικό τροπικό άρωμα, που σας ταξιδεύει σε παραλίες της Χαβάης. Το κυριότερο είναι πως τα καλλυντικά Hawaiian Tropic συμβάλουν στην απόκτηση όμορφου χάλκινου μαυρίσματος.

Η κλασσική αντηλιακή κρέμα και το μεταξένιο λάδι μαυρίσματος Hawaiian Tropic προσφέρουν αξιόπιστη αντηλιακή προστασία. Όσοι αθλούνται θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το εξαιρετικά ελαφρύ σπρέι που προσφέρει υψηλή και ταυτόχρονα ανθεκτική προστασία. Στο τέλος της ημέρας η ενυδατική κρέμα σώματος Hawaiian Tropic περιποιείται το δέρμα σας μετά την έκθεση στον ήλιο.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου