Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Givenchy

givenchy

Πολυτελείς δημιουργίες μόδας, ποιοτικά καλλυντικά και υπέροχα αρώματα. Αυτό εκπροσωπεί ο γαλλικός οίκος μόδας Givenchy που αποτίει φόρο τιμής στη μόδα και την ομορφιά για περισσότερα από 60 χρόνια. Ενθαρρύνει τους πελάτες του να ανακαλύψουν το δικό τους, ανεπανάληπτο στιλ και να είναι ο εαυτός τους.

Η ιστορία του οίκου Givenchy ξεκίνησε να γράφεται στο Παρίσι το 1952, όταν ο σχεδιαστής Hubert de Givenchy ίδρυσε τον πλέον πασίγνωστο, ομώνυμο οίκο μόδας. Το 1953, ο Hubert de Givenchy γνώρισε την Audrey Hepburn και ξεκίνησε στενή συνεργασία μαζί της. Για την εκθαμβωτική Audrey, που ήταν η μούσα του, ο Givenchy σχεδίασε κοστούμια για ταινίες και την έντυνε σε διάφορες εκδηλώσεις.

Το 1957, ο Givenchy παρουσίασε το άρωμα L'Interdit το οποίο σχεδιάστηκε αρχικά για τη γοητευτική αυτή ηθοποιό. Έτσι, ιδρύθηκε η εταιρεία Parfums Givenchy. Ακολούθησαν πολλά και ανεπανάληπτα αρώματα και το 1989 ο οίκος Givenchy επεκτάθηκε στον τομέα των καλλυντικών.

Εκτός από το θρυλικό Givenchy L'Interdit, που πρόσφατα απέκτησε μια νέα, πιο μοντέρνα εκδοχή στη μορφή ενός συναρπαστικού λουλουδένιου αρώματος, εξαιρετικά δημοφιλή είναι και τα αρώματα Givenchy Irresistible και Gentleman Givenchy.

Τα αρώματα Givenchy είναι διαχρονικά, αναδεικνύουν την προσωπικότητα όποιου τα φοράει και δημιουργούν ένα μοναδικό αρωματικό αποτύπωμα που παραμένει αξέχαστο.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου