Σχετικά με την εταιρεία Givenchy

Ο οίκος Givenchy συνδυάζει τη γαλλική κομψότητα με την αμερικανική ελκυστικότητα. Ιδρύθηκε το 1952 και φέρει το όνομα του ιδρυτή του Hubert de Givenchy. Η καριέρα του Γάλλου αριστοκράτη ξεκίνησε από τους οίκους Dior και Piguet ενώ ονειρευόταν να αποκτήσει τον δικό του οίκο μόδας.

 

Το όνειρο του Givenchy σύντομα εκπληρώθηκε και μπορούσε να παινεύεται για το γεγονός ότι έντυνε τις οικογένειες Guiness και Kennedy και την Audrey Hepburn. Αυτή η διάσημη ηθοποιός και ταυτόχρονα η πιο γνωστή πελάτης της εταιρείας, αποτέλεσε την έμπνευση για το πρώτο άρωμα Givenchy. Σήμερα η εταιρεία μετράει πάνω από 60 χρόνια επιτυχίας στον κόσμο της μόδας καθώς και στον τομέα των αρωμάτων και των καλλυντικών.

Τα γυναικεία αρώματα Givenchy συνδυάζουν το κομψό στυλ με την αυθάδεια της κοκεταρίας. Παράδειγμα είναι το θρυλικό Givenchy Very Irrésistible. Τα ανδρικά αρώματα αντανακλούν το πνεύμα του μοντέρνου τζέντλεμαν, όπως δόθηκε και το ομώνυμο after shave της Givenchy. Λατρεμένο έγινε το make-up Givenchy όπως και η περιποίηση δέρματος Givenchy.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου

Άνοιγμα φίλτρου Κλείσιμο φίλτρου

Εύρος τιμών

έως

Αξιολόγηση

  •   2
  •   1
Κορυφαία σε πώληση