Φυσικά σαπούνια

Κορυφαία σε πώληση

Λειτουργεί ακόμη και χωρίς χημεία! Εάν προτιμάτε να την αποφεύγετε στα καλλυντικά, τότε τα φυσικά σαπούνια είναι ιδανικά για εσάς. Περιέχουν ποιοτικά φυσικά έλαια, αναγεννητικά συστατικά, φυτικά εκχυλίσματα ή λειαντικά συστατικά.

Τα φυσικά σαπούνια είναι όσο το δυνατόν πιο απαλά με το δέρμα και επιπλέον δεν επιβαρύνουν τη φύση. Μπορείτε να τα βρείτε σε στερεά και υγρή μορφή και έχουν γενική χρήση. Υπάρχουν επίσης ειδικά φυσικά σαπούνια για την ακμή που καθαρίζουν τέλεια το δέρμα με ακμή και καταπραΰνουν κάθε ερεθισμό.

Φυσικά υγρά σαπούνια

Χρησιμοποιούνται στο μπάνιο και στην κουζίνα. Τα υγρά σαπούνια απλώνονται εύκολα, κι έτσι μπορείτε να αφαιρέσετε γρήγορα τη λιπαρότητα και τις οσμές από τα χέρια σας. Εσείς και οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα εκτιμήσετε το γοητευτικό φυσικό άρωμα τεϊόδεντρου, εσπεριδοειδών ή αλόης βέρα.

Μερικά φυσικά υγρά σαπούνια είναι επίσης κατάλληλα για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας. Τα φυσικά σαπούνια μαλλιών δεν ξηραίνουν, αλλά αντίθετα μαλακώνουν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν φαγούρα ή ερεθισμό. Ως ωραίο μπόνους, τα μαλλιά σας θα μυρίζουν υπέροχα.

Φυσικά στερεά σαπούνια

Εάν προτιμάτε στερεά σαπούνια, σίγουρα θα επιλέξετε από το notino.gr. Τα φυσικά στερεά σαπούνια έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια (περίπου 2 μήνες) και είναι κατάλληλα για πλύσιμο των χεριών, του προσώπου και ολόκληρου του σώματος.

Στο notino.gr θα βρείτε φυσικά σαπούνια για το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα από τις επωνυμίες Le Petit Olivier, Weleda, L'Occitane και άλλες δημοφιλείς επωνυμίες φυσικών καλλυντικών. Διάλεξε το καλύτερο.