Φροντίδα για μικτό δέρμα

Έχετε επιλέξει
  • Μικτός
Φίλτρο
Εύρος τιμών

έως

Επωνυμία
Εμφάνιση επόμενου
Για ποιον;
Αξιολόγηση
  •   49
  •   6
  •   1
  •   1
Κορυφαία σε πώληση

Το μικτό δέρμα μπορεί να είναι συχνά απαιτητικό αλλά εμείς ξέρουμε να το αντιμετωπίζουμε! Ετοιμάσαμε μια ευρεία επιλογή προϊόντων που παρέχουν επαρκή ενυδάτωση, προστασία, αναγέννηση και ηρεμία.

Χαρακτηριστικά του μικτού δέρματος

Στη ζώνη Τ, το μικτό δέρμα μοιάζει περισσότερο με το λιπαρό. Στην περιοχή αυτή το δέρμα είναι πιο λιπαρό και σχηματίζονται σπυράκια. Οι υπόλοιπες περιοχές του προσώπου ταυτίζονται με το ευαίσθητο ή ξηρό τύπο δέρματος.

Περιποίηση του μικτού δέρματος

Μην παραλείψετε τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ και του καθαρισμού προσώπου δύο φορές την ημέρα. Το δέρμα πρέπει να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τη δύναμη του. Επιπλέον η εφαρμογή της κρέμας σε καθαρό δέρμα έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Αφού καταπραΰνετε το δέρμα με λοσιόν προσώπου, εφαρμόστε ορό προσώπου και ενυδατική κρέμα για μικτό δέρμα, που ενοποιεί την επιδερμίδα σας. Τα πιο λιπαρά σημεία που γυαλίζουν αποκτούν ματ εμφάνιση και τα ξηρά αποκτούν την απαραίτητη ενυδάτωση.

Με τα κατάλληλα προϊόντα για μικτό δέρμα, θα επιτύχετε τέλεια ενοποίηση, απαλή και υγιή επιδερμίδα. Επιλέξτε καλλυντικά για μικτό δέρμα από τη Vichy, τη Nuxe ή την Clinique και χαρίστε στην επιδερμίδα σας την καλύτερη περιποίηση!