Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

JΠώς να διαλέξετε ένα high-tech ερωτικό βοήθημα

Είστε ερωτευμένοι με την προηγμένη τεχνολογία και τις καινοτομίες high-tech στα ηλεκτρονικά; Και τί γίνεται στον ερωτικό τομέα; Έχετε ποτέ σκεφτεί να αγοράσετε ένα έξυπνο ερωτικό βοήθημα.
Οι κατασκευαστές έχουν διανύσει πολύ δρόμο αναζητώντας την απόλαυση κι έτσι μπορείτε να βρείτε στην αγορά έξυπνους δονητές ή δονούμενα αυγά, τα οποία μπορείτε να ελέγχετε μέσω τηλεφώνου από την άλλη πλευρά του πλανήτη. Και με τέτοια παιχνίδια… δε θα νιώσετε ποτέ ξανά μόνοι.


 Τί κάνει το high-tech διαφορετικό;

Τα high-tech ερωτικά βοηθήματα προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες, σας δείχνουν μια εντελώς νέα και άγνωστη διάσταση του σόλο ερωτισμού και αναμφίβολα δίνουν μια πικάντικη νότα στο σεξ με το σύντροφό σας.
Μια σημαντική διαφορά και πλεονέκτημα σε σχέση με τα συμβατικά παιχνίδια είναι η δυνατότητα ελέγχου μέσω smartphone ή έξυπνου ρολογιού. Μπορείτε, για παράδειγμα, να το χρησιμοποιήσετε σε μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια, όταν συνδέεστε με τον/την σύντροφό σας μέσω video chat και τον/την αφήνετε ακόμη και από μακριά να σας φέρει στην κορύφωση της ευδαιμονίας.

Αν ανήκετε στους λάτρεις των παιχνιδιών, τότε σίγουρα θα ανακαλύψετε μία απρόσμενη ευκαιρία για παιχνίδια στα high-tech ερωτικά βοηθήματα. Στην εφαρμογή για κινητά μπορείτε να προχωρήσετε σε άλλα επίπεδα, να παρακολουθείτε τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται ή να ορίσετε το δικό σας «πρόγραμμα εκγύμνασης».

Και τί λέτε για τη λειτουργία δονήσεων στο ρυθμό της αγαπημένης σας μουσικής; Εμάς μας αρέσει πολύ.

 

 Έξυπνο αυγό

Το δονούμενο αυγό με ασύρματο χειριστήριο είναι ένα μικρό, αλλά πολύ ισχυρό παιχνίδι για να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ερωτικά βοηθήματα και κυριολεκτικά προσκαλεί σε πειραματισμούς και παιχνίδια σόλο αλλά και σαν ζευγάρι.
Τα δονούμενα αυγά έχουν τόσο μαλακή επιφάνεια σιλικόνης που θα θέλετε να τα αγκαλιάσετε. Για εύκολη και απολαυστική εισαγωγή, χρησιμοποιήστε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, που δε θα βλάψει τη σιλικόνη. Το αυγό είναι πολύ εύκολο και διαισθητικό στη χρήση. Τοποθετείτε το μεγαλύτερο μέρος στον κόλπο και στη συνέχεια απλά απολαμβάνετε τις ευχάριστες δονήσεις.

Τα αυγά διαθέτουν έως και 10 γενικά προγράμματα και προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες όταν δημιουργείτε τα δικά σας προγράμματα. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε μια λίστα και να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας δονήσεις επανειλημμένα.
Μέγιστη ικανοποίηση υπόσχεται η λειτουργία μουσικής, χάρη στην οποία το αυγό δονείται στο ρυθμό της αγαπημένης σας μουσικής. Είτε είστε λάτρης του Μπετόβεν, της λάτιν σάμπα ή προτιμάτε κάτι πιο σκληρό, σας εγγυόμαστε ότι η ακρόαση μουσικής δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.
Είστε από τις γυναίκες που αγαπούν τα μυστικά; Μπορείτε να απολαμβάνετε το αυγό οπουδήποτε και οποτεδήποτε χωρίς καμία ανησυχία. Χαλαρώστε σε ένα μπαρ ή σε μια μεγάλη και βαρετή προπόνηση. Το τοποθετημένο αυγό δεν αναγνωρίζεται ή ακούγεται. Ενώ το μόνο πράγμα που μπορεί να σας χαρίσει είναι ένα λαμπερό χαμόγελο.

Συμβουλή! Νιώθετε ότι πρέπει να ενισχύσετε το πυελικό σας έδαφος; Το δονούμενο αυγό είναι ένας καλός βοηθός!

 

Δονητές για ζευγάρια με ασύρματο χειριστήριο

Οι δονητές έχουν γνωρίσει πρόσφατα μια επανάσταση και μοιάζουν με κομψά παιχνίδια διαφόρων σχημάτων και χρωμάτων. Εκτός από το σχεδιασμό, οι κατασκευαστές καινοτομούν και στον τεχνολογικό τομέα. Γνωρίζετε, για παράδειγμα, τον έξυπνο δονητή για ζευγάρια;
Οπτικά και λειτουργικά είναι παρόμοιος με το δονούμενο αυγό. Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε από το σχήμα U, χάρη στο οποίο διεγείρει ταυτόχρονα την κλειτορίδα, το σημείο G και το πέος του συντρόφου. Πώς;! Απλό. Εισάγετε το ένα άκρο μέσα μαζί με το πέος του συντρόφου σας, ενώ το άλλο σας ικανοποιεί από πάνω στην κλειτορίδα. Κι επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, δείτε παρακάτω πώς μοιάζει στην πραγματικότητα ένας δονητής για ζευγάρια και... αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.
Όταν επιλέγετε οποιοδήποτε ερωτικό βοήθημα, λάβετε επίσης υπόψη σας το εάν είναι αδιάβροχο, καθώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε παιχνίδι στο μπάνιο ή στο ντους.

 Μία εφαρμογή, πολλά βοηθήματα

Το απόλυτο must have στο κομοδίνο κάθε γυναίκας πρέπει να είναι ένας διεγέρτης κλειτορίδας. Ένα μικρό και πολύ διακριτικό παιχνίδι, που συνδυάζει αξέχαστα κύματα πίεσης μαζί με δονήσεις. Μέσα σε λίγα λεπτά θα σας οδηγήσει στη γραμμή του τερματισμού κι επίσης είναι διαθέσιμος σε μια χαριτωμένη έκδοση ταξιδιού, η οποία χωράει σε κάθε τσάντα.
Και τι ταιριάζει για τον σύντροφο; Δοκιμάστε, για παράδειγμα, το δονούμενο δαχτυλίδι, το οποίο (απαλά!) περιορίζει τη ροή του αίματος στο πέος, επιτρέποντας έτσι μεγαλύτερης διάρκειας και πιο ισχυρές στύσεις. Συνήθως προσφέρει αρκετές εντάσεις δόνησης, που μπορείτε να ελέγξετε απευθείας στο δαχτυλίδι για να ικανοποιήσετε και τους δύο σας.