Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Embryolisse

Σχετικά με την Embryolisse

Η Embryolisse ειδικεύεται στην περιποίηση της επιδερμίδας. Λόγω της υψηλής ποιότητας και της μέγιστης φροντίδας, τα προϊόντα αυτής της γαλλικής εταιρείας συνιστώνται από καλλιτέχνες μακιγιάζ και δερματολόγους σε όλο τον κόσμο.  

 

Η ιστορία της Embryolisse ξεκίνησε το 1950, όταν ένας δερματολόγος σε νοσοκομείο του Παρισιού, που ειδικευόταν σε δερματολογικά προβλήματα, ανέπτυξε την κρέμα Embryolisse Lait-Crème Concentré. Σύντομα, ακολούθησαν άλλα καλλυντικά που αγαπήθηκαν από ολόκληρες γενιές γυναικών όλων των ηλικιών.  

Μετά από δεκαετίες στην αγορά, η κρέμα Embryolisse Lait-Crème Concentré εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα της εταιρείας. Καθαρίζει, ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την ενυδατική κρέμα λάμψης Embryolisse Moisturizers, η οποία χαρίζει φυσικό τόνο και ενυδάτωση καθώς και την κρέμα ματιών για λείανση Embryolisse Anti-Ageing, η οποία καταπολεμά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και τις λεπτές γραμμές.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου