Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Elizabeth Arden

Σχετικά με την εταιρεία Elizabeth Arden

Η Elizabeth Arden άνοιξε το πρώτο σαλόνι ομορφιάς στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης σε μια εποχή που οι γυναίκες επιχειρηματίες ήταν ελάχιστες και η χρήση του μακιγιάζ δεν ήταν τόσο διαδεδομένη. Η θρυλική πρωτοπόρος επιχειρηματίας, έθεσε τα θεμέλια της αμερικανικής βιομηχανίας καλλυντικών εδώ και πάνω από έναν αιώνα.

 

Η Arden ήταν ανάμεσα στους πρώτους που εφάρμοσαν επιστημονικές καινοτομίες στα καλλυντικά και προωθούσε μια ολιστική προσέγγιση στην ομορφιά. Συμβούλευε τις γυναίκες να ενυδατώνουν το δέρμα τους, να αποφεύγουν το άμεσο ηλιακό φως και να κάνουν γιόγκα κάθε μέρα. Τα καλλυντικά Elizabeth Arden είχαν πάντα ως στόχο να βελτιώνουν το δέρμα και όχι μόνο να το καλύπτουν.

Η δημιουργός της επωνυμίας δεν δεχόταν συμβιβασμούς σχετικά με το όραμά της. Τα προϊόντα της πραγματικά βοηθούσαν τις γυναίκες και πολλά από αυτά σύντομα λατρεύτηκαν, όπως η αγαπημένη Elizabeth Arden Eight Hour Cream, το θρυλικό άρωμα Elizabeth Arden Blue Grass και το τολμηρό κόκκινο κραγιόν Elizabeth Arden.

Τα προϊόντα της επωνυμίας ομορφαίνουν καθημερινά τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο δίνοντας τους αυτοπεποίθηση. Η ιστορία της Elizabeth Arden εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου