Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Dr Irena Eris

Σχετικά με την επωνυμία Dr Irena Eris

Πάθος για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος, ολιστική προσέγγιση στην ομορφιά και χρήση της πιο μοντέρνας τεχνολογίας. Αυτά ακριβώς είναι τα πολυτελή προϊόντα Dr Irena Eris.

 

Πίσω από την επωνυμία κρύβεται η φαρμακοποιός Dr Irena Eris, η οποία για να την ιδρύσει χρησιμοποίησε τόσο την εμπειρία της όσο και την αγάπη της για το σώμα και την ψυχή. Τα καλλυντικά Dr Irena Eris μπορούν να καυχιούνται για μια σειρά από πατενταρισμένες τεχνολογίες, για την επιστημονική έρευνα και τα άριστης ποιότητας συστατικά που χρησιμοποιούν, χάρη στα οποία φέρνουν ορατά αποτελέσματα.

Δοκιμάστε τα καλλυντικά Dr Irena Eris στο δέρμα σας και διαπιστώστε και μόνες σας γιατί έχει κερδίσει τόσες πολλές γυναίκες. Για παράδειγμα, δοκιμάστε τη σειρά προσώπου Dr Irena Eris Tokyo Lift ή Dr Irena Eris Cleanology, την αντιρυτιδική κρέμα Dr Irena Eris, την απολέπιση Dr Irena Eris ή κάποια μάσκα προσώπου Dr Irena Eris. Ωστόσο η επωνυμία δεν ξεχνάει και τους άνδρες, για τους οποίους έχει ολόκληρη τη σειρά Dr Irena Eris Platinum Men.

πλήρες κείμενο απόκρυψη κειμένου